Scootmobiel & More

Scootmobiel & More

Verkoop en dienstverlening aan en van
scootmobielen en levering van zorghulpmiddelen
9,0

• Fre Westerbaan
    Geverifieerde klant van Scootmobiel & More

woensdag accu voor mn scooter besteld, in een veilige omgeving betaald, donderdag al in huis. geweldig snel en dus zeer tevreden.

• Mujgan Cokgezer

Snelle levering!

• Hoe beoordeel je Scootmobiel & More?

• Rick Van Minnen

Supersnelle levering
    En fijn en snel whatsapp contact
    En een topproduct

• Fons van Engelen
    Geverifieerde klant van Scootmobiel & More

Mooie prizen en snelle goede service

• Lies Gronemann
    Review voor Scootmobiel & More

Had een oplader voor mijn scootmobiel besteld..moest aangepast worden en dat heeft hij even voor mij gedaan ....

• Willem Brouwer
    Geverifieerde klant van Scootmobiel & More

Snel geleverd en goed verpakt

• Anton van Dam
    Geverifieerde klant van Scootmobiel & More

Jammer dat op de website niet vermeld was over de lange levertijd van scootmobiel en dat ik zelf maar conract heb gezocht met de vraag wanneer deze geleverd zou worden.. intussen de scootmobiel ontvangen een prima product . De IVA Z1000 voldoet aan mijn verwachting.

• Cees van der Ree
    Geverifieerde klant van Scootmobiel & More

Snelle levering en geweldige mooie scooter. Rijd bijzonder fijn. Ben er erg blij mee

• Jaap De vreugd
    Geverifieerde klant van Scootmobiel & More

Ik heb nog niets ontvangen, ik heb een mail van dhl ontvangen dat ze afgelopen zaterdag voor de deur zouden staan de hele dag thuis gebleven maar niets gezien

Antwoord van Scootmobiel & More

Beste heer de Vreugd,
    We kunnen een beoordeling altijd warderen, maar dan wel voor een service die wij zelf uitvoeren. Nu beoordeeld u DHL met 1 ster en doet dat via onze dashboard alsof wij Scootmobiel & More ons werk niet hebben gedaan. Niet netjes en ik hoop ook dat u dat corrigeerd . U heeft inderdaad een track en trace van ons gekregen en hier werd door DHL ook om 9.27 uur gemeld dat u pakket 1 a 2 dagen vertraging had, u had dus niet de hele dag hoeven te wachten. Het pakket staat trouwens op uitleveren vandaag

• Rob Jongsma

Uitstekende kniebrace

• R.H. De Boer

• Conrad Fritz

• A. T.

Makkelijk bestellen snelle levering

• Wim v. O
    Geverifieerde klant van Scootmobiel & More

Site nogal summier maar met Whatsapp alles duidelijk gekregen en na snelle levering scootmobiel weer aan nieuwe lader !

• Paul Schouwenberg

Goede prijs en levering

• Jp
    Geverifieerde klant van Scootmobiel & More

Goed product, regenhoes voor stoel scootmobiel. Snel geleverd

• Alain
    Review voor Scootmobiel & More

Ik kocht drie jaar geleden een nipponia pride deze werd correct geleverd bij mij thuis . Ik besloot om er een nieuwe batterij in te laten plaatsen 14 dagen geleden ook volledig nazicht . Ze hebben de mijn scooter komen halen en retour gebracht . Ondertussen ook mailverkeer wat vlot verliep ! Ik ben zeer tevreden en kan deze firma Scootmobiel more iedereen aanbevelen !

• josehp seits

Goede prijs en behulpzaam

• Ben Rebers
    Geverifieerde klant van Scootmobiel & More

Prima levering. Had wat problemen met product dit is echter prima opgelost. Werd een nieuwe toegezonden incl retourlabel. Goede service en makkelijk contact te leggen.

• Anton Driessen
    Review voor Scootmobiel & More

Geweldig geholpen met het uitzoeken van een nieuwe scootmobiel bij Scootmobiel & More uit Heerlen.
    Ze kijken wat jij nodig hebt en geven je deskundig advies in jouw situatie, leggen je duidelijk alles uit, wat wel en wat niet goed is en waarom!
    Je kan ook nog proefrijden en uitproberen.
    Daarna zetten ze de kosten netjes op een rijtje en wordt alles duidelijk uitgelegd
    Je krijg je ook erg goed advies.
    Prijzen zijn netjes en schappelijk.
    Dus heb ik nu een nieuwe schootmobiel die ook nog eens snel geleverd wordt en is tevens mijn oude scootmobiel ingeruild voor een nette prijs
    Nu ben ik dus trotse eigenaar van een geweldige Scoozy met diverse accessoires verzekerd en al door de leverancier (wat een service, top geregeld)
    Het is nu wel even wennen aan de nieuwe scootmobiel , maar het is een geweldig apparaat, wat helemaal past bij mij!
    Heel veel lof voor Scootmobiel & More het is heel fantastisch geregeld en verzorgd
    Mvg Anton Driessen