Scooteronderdelenwinkel.nl

Scooteronderdelenwinkel.nl

Wij leveren specifiek onderdelen en accessoires voor bijna elke chinese scooter.
8,3
Filter 527 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 525 met beschrijving

• Ron van Eeden
    Geverifieerde klant van Scooteronderdelenwinkel.nl

Ik had een scooter band besteld die op voorraad was. Ik ben gewend dat als ik iets online bestel, dat het goed en snel geleverd word. Niet dat ik 9 dagen moet wachten, verpakt in een enorme doos met kunststof luchtkussens en plastic afval. Niet echt duurzaam toch? Tussendoor een keer gebeld, geen uitleg en als antwoord zal zaterdag wel aankomen. Ik heb alle begrip dat het soms erg druk kan zijn, maar wees er dan eerlijk over, en zeg gewoon dat het druk is en wat langer duurt. En verpak het normaal, niet in een doos waar wel 4 banden in kunnen, en zonder plastic afval. Enige positieve is, dat de prijs goed was, en ik mijn bestelling toch nog heb ontvangen.

• John Rizzo

Gewoon goed!!!

• Hoe beoordeel je Scooteronderdelenwinkel.nl?

• Richard
    Review voor Scooteronderdelenwinkel.nl

Zeer slechte communicatie. Ze reageren nergens op.
    Zelfs als je pv scooters belt.
    Die dus de eigenaar is van de site, doet alsof hij er niks van weet. Echt te triest voor woorden. Zal mij benieuwen of de bestelling ooit aan komt. En of er ooit een reactie komt. Bij geen van beiden. Neem ik vervolg stappen.

• Pieter Geerling

Prima service

• William van den Berg
    Geverifieerde klant van Scooteronderdelenwinkel.nl

Onderdeel nooit ontvangen en bedrijf reageert niet op mail en is ook telefonisch niet bereikbaar, volgens mij bestaat het hele bedrijf niet in is dit een nep winkel

• Manuputty
    Review voor Scooteronderdelenwinkel.nl

Lang wachten op een artikel wat op voorraad is. Per e-mail geen reactie binnen 24 uur, zoals zij dat omschrijven op hun website, telefonische niet te pakken te krijgen.

• Will Verschuren

Hij ergtevreden

• Ruud
    Geverifieerde klant van Scooteronderdelenwinkel.nl

Lage prijs, artikel daadwerkwerkelijk op voorraad, snelle reactie van de klantenservice, artikel snel ontvangen

• scootertje
    Geverifieerde klant van Scooteronderdelenwinkel.nl

lange levertijd. niet van op de hoogte gebracht

• Martin Pullen

Prachtig, zeer professioneel.👍

• Denise Wiesner
    Geverifieerde klant van Scooteronderdelenwinkel.nl

Snelle levering en ook vriendelijke bezorger

• Paul McKerrell
    Geverifieerde klant van Scooteronderdelenwinkel.nl

Ik krijg mijn bestelling na 10 dagen,Ik moest 3 keer bellen ,zegt elke keer hij word vandaag verzonden .
    Goed product ,mooi prijs maar slecht communicatie

• Tonny Denis

Eerlijke prijzen

• Justin b
    Geverifieerde klant van Scooteronderdelenwinkel.nl

Geen reacties op email, ruim week na beloven dat het verzenden zou worden pas ontvangen en producten voldeden niet aan verwachten. Goedkope versie van aliexpress dit bedrijf

• ROB Kloeg
    Geverifieerde klant van Scooteronderdelenwinkel.nl

Ik heb de bestelling niet binnen

• Valentina Delogu
    Geverifieerde klant van Scooteronderdelenwinkel.nl

Ik heb besteld bij jullie, en ik heb meerdere keren gebeld omdat ik de helm wou omruilen voor een andere maat. Meerdere keren heb ik gebeld en niemand nam op. Ook heb ik meerdere keren zo’n contact bericht via de site gestuurd en zelfs nog een mail! en er stond binnen 24 uur reactie, maar die 24 uur is al heel lang voorbij.

• A

• Arjan Rook
    Geverifieerde klant van Scooteronderdelenwinkel.nl

Snelle levering alles paste en werkt weer perfect

• Karin Uebachs

Zeer lang moeten wachten

• Kurt Aspeslagh
    Geverifieerde klant van Scooteronderdelenwinkel.nl

Alles goed doch lange levertermijn