Schuifpuienonderdelen.nl

Schuifpuienonderdelen.nl

Bij schuifpuienonderdelen.nl koopt u gemakkelijk alle benodigde onderdelen voor kunststof, aluminium en houten schuifpuien. Bij schuifpuienonderdelen filtert u gemakkelijk op merk, het systeem van uw schuifpui of het materiaal waardoor u het juiste onderdeel snel gevonden heeft. Wij verkopen onder andere onderdelen van Eland Brand, GU, Safe & Secure en Maco.
8,9

• Jonnie joustra

goed product snelle levering

• Mario Maes uit Belgie
    Geverifieerde klant van Schuifpuienonderdelen.nl

Vriendelijke mensen en een snelle service

• Hoe beoordeel je Schuifpuienonderdelen.nl?

• D.J. Beumer
    Geverifieerde klant van Schuifpuienonderdelen.nl

Alles netjes en snel en goed gegaan

• Hamdi Soysal
    Geverifieerde klant van Schuifpuienonderdelen.nl

Ze doen wel wat de afspraak is.

• Michael
    Review voor Schuifpuienonderdelen.nl

Door de vakantie periode kunnen ze voor mij niet optijd leveren. Evengoed vanaf hun vakantie adres hebben ze mijn aankoop bedrag retour gestort.
    Snel gedaan en niet moeilijk doen. Top.

Antwoord van Schuifpuienonderdelen.nl

Hier doen wij het voor namens www.schuifpuienonderdelen.nl bedankt voor de mooie review!

• Anton Zandvliet

Perfecte services

• AZIZ EL MELIH
    Geverifieerde klant van Schuifpuienonderdelen.nl

De artikelen heb ik ontvangen 10 dagen na mijn bestelling. Veel te traag met uw service, jammer genoeg..

Antwoord van Schuifpuienonderdelen.nl

Jammer om dit te horen door de drukte bij ons en bij onze leverancier waren de levertijden bij www.schuifpuienonderdelen.nl langer dat u van ons gewend bent.

• John Vlak
    Geverifieerde klant van Schuifpuienonderdelen.nl

Ze hebben precies wat je nodig heb en hele goede service

• Rosenkamp
    Geverifieerde klant van Schuifpuienonderdelen.nl

Snelle reactie volgende dag in huis.

• W van Vliet

correcte en duidelijke hulp

• Richard
    Geverifieerde klant van Schuifpuienonderdelen.nl

De goede deurgreep gewoon op voorraad! En snel geleverd.

• Martijn
    Geverifieerde klant van Schuifpuienonderdelen.nl

Het verkeerde artikel is geleverd, het artikel dat ik ontvangen heb was beschadigd en de communicatie omtrent de verzendkosten verliep niet optimaal. De restitutie van het aankoopbedrag is inmiddels ontvangen. Ik wacht nog op de betaling van de verzendkosten, deze heb ik voorgeschoten.

• A.B. Oppelaar
    Geverifieerde klant van Schuifpuienonderdelen.nl

Nieuwe handgrepen voor de schuifpui besteld. Na levering van 1 nieuw en 1 duidelijk gebruikt exemplaar snel doorgepakt en werd 50% korting aangeboden. Had natuurlijk van te voren afgestemd moeten worden, maar alsnog, prima afgehandeld.

• Raymond Van der heijde
    Geverifieerde klant van Schuifpuienonderdelen.nl

Super goede service en snel binnen

Antwoord van Schuifpuienonderdelen.nl

• marcel boogaard van den

• gaston feyaerts
    Geverifieerde klant van Schuifpuienonderdelen.nl

Maandag item besteld en volgende dag al aangekomen...

• patrick van puymbroeck

Goeie prijzen en service

• Jorg De Kort

Top levering.

• dekens pascal
    Geverifieerde klant van Schuifpuienonderdelen.nl

tip top in orde en snel beter kan niet

• Hans van der Gaag
    Geverifieerde klant van Schuifpuienonderdelen.nl

Ik had gevraagd om een handleiding mee te sturen, maar er zat helemaal niets bij, zelfs geen pakbon.

Beste heer van der Gaag,

inmiddels staan op www.schuifpuienonderdelen.nl bij de meeste artikelen de extra omschrijving