Schroevenxl.nl
Dirk van Hoven
Boorschroeven werken uitstekend, ook snel geleverd. Schroeven passen stabiel in 8mm dop.
Eric Schoenmakers
Snel, duidelijk en prima prijs kwaliteits-verhouding
Hoe beoordeel je Schroevenxl.nl?
Stanny
prima, snel geleverd, goed materiaal,
Hans Blockx
Altijd goede kwaliteit van de producten en aan een scherpe prijs. Bestel regelmatig en blijf dit doen
Necati Uzun
Goedkope product gekocht
Willem Brummel
Ziet er goed uit.
Esther van Rijswijk
Snelle levering. Bestelling was volgende dag in huis.
G.L. van Rij
snelle levering, redelijke prijzen.
JN Boon
Goede kwaliteit . exact wat ik wilde kopen
Paul
Mooie actie met gratis bitset bij een doos schroeven. Dus 5 dozen besteld. Geen bitset gezien helaas.
Antwoord van Schroevenxl.nlGoedemiddag Paul, bedankt voor je beoordeling. De actie die wij nu hebben is een gratis bitset bij bestelling vanaf €150,- en niet bij aankoop van 5 dozen schroeven. Vandaar dat u geen bitset heeft ontvangen. mvg. Schroevenxl
NB
Goede service. Een deel van de bestelling kwam beschadigd aan, maar snel en goed opgelost.
Jeroen
Duidelijke goed werkende site, zeer snel gelevert. Aanrader om wat te bestellen
Koen
Ik moet wel eerst voor boren want ze tappen niet echt zelf
Antwoord van Schroevenxl.nlHallo Koen, de bestelde schroeven kunnen zonder voor te boren in metaal tot 2mm dik geschroefd worden. Mocht dit niet lukken verzoek ik je contact met ons op te nemen. vr. gr. Schroevenxl.
Gaby Copini
Snel geleverd
Mohamed Hashem
Prima service, prima kwaliteit
David Decuypere
De vijzen zijn na een week nog niet geleverd. Maar ligt waarschijnlijk aan Post-nl.
Antwoord van Schroevenxl.nlBedankt voor uw beoordeling. Ik zie inderdaad dat de zending vertraging heeft opgelopen bij PostNL. Ze hebben uw pakket gisteren geprobeerd af te leveren maar dit is niet gelukt. Zo te zien word het pakket vandaag bezorgd bij een PostNL punt. Deze gegevens kunt u terug vinden in de track & trace. Onze excuses voor het ongemak.
Mathieu vanassche
Heel vlotte levering, heel goeie prijs kwaliteit
Roy Evers
Mooie prijzen en goede service!
Henk Oosterhout
precies alles goed
Peter Elshout
Snel geleverd in degelijke verpakking. Schroeven van top kwaliteit!