Schoonmaakgoeroe
Mirjam Nijveld
Snelle service
Goed product -
Jeannette
Zeer goede producten en service
Hoe beoordeel je Schoonmaakgoeroe?
Gertjan Stout
Keurig ingepakt en klantenservice is snel
Tineke
Heel goede service
Peter Visser
Snelle levering en een aardig bedankje
A Stolhof
Hele goede service en de producten zijn top, had ze al eens eerder besteld. Gaan lang mee.
J.M. Haartsen
Snelle levering en een persoonlijk berichtje
Marian
Bestellingen kwamen op tijd binnen, goede service
Sophie
Snelle levering, fijne producten die goed werken!
Ron
Snelle levering en alles in orde.
Connie
Na vraag telefonisch heel snel teruggebeld. Heel goede schoonmaakproducten die schoonmaken iets leuker maakt. Veel informatie inclusief filmpjes hoe je het beste kunt schoonmaken. Je krijgt gewoon zin om ermee aan de slag te gaan.
Cobie
Ik kreeg een telefoontje om na te vragen of ik iets vergeten was te bestellen. Dit was ik niet, maar een product, was niet goed uit de bestelling gehaald, door mijzelf. Het juiste is opgestuurd en geld teveel betaald teruggestort. Netjes verpakt en snelle levering.
C. Alblas
zeer tevreden over deze producten
Jacky
Snelle levering en product voldoet helemaal aan de verwachting
ronald
bestelling was goed verpakt en snel geleverd
Conny
Mijn bestelling was de volgende dag al in huis.
Otto Bos
Marieke
Tom de Kock
Ik ben over de webshop van de schoonmaakkoning best te vreden. Het product wat ik kocht om sanitair te reinigen deed niet wat ik verwacht had
Antwoord van SchoonmaakgoeroeGoedemorgen Tom,
Fijn dat je tevreden bent over de webshop. En uiteraard zijn we benieuwd naar je verwachting en wat er niet werkte. Onze sanitair reiniger is een krachtige ontkalker. Wanneer je het stappenplan volgt zou kalk dan ook verwijderd moeten worden. Ik stuur je een persoonlijke e-mail om samen te kijken hoe we het resultaat kunnen verbeteren. Alvast een fijne dag! Hennie - Schoonmaakgoeroe -
Peter Bleuel
Snel geleverd, alleen met de verkeerde wc-'borstel'. Contact via e-mail en zonder problemen geleverde 'borstel' retour en nieuwe ontvangen. Prima service.
Antwoord van SchoonmaakgoeroeBedankt dat we de mogelijkheid kregen onze vergissing te herstellen! Veel plezier van de producten