Schomaker Meubels
Karin Dik
Mooie prijzen goede service
Els Tuijt
Ik heb de simpels besteld omdat ik de tafeltjes Lilly wilde kopen. Het trok mij over de streep en heb daarna de tafeltjes besteld. Ik vergat de kortingsbon code in te vullen. Na een mail werden de 10 euro’s keurig aan mij gestort. Wat een service. Ik ka niet wachten tot mijn tafeltjes komen.
Hoe beoordeel je Schomaker Meubels?
Koos
Prettige webshop en snelle levering
Antwoord van Schomaker MeubelsHoi Koos! Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt met de webshop & de levering. Wij wensen je veel woonplezier met je nieuwe salontafel! 😍 Groetjes, Team Schomaker Meubels
Mieke Raeijmaekers
De bezorgers tikten op de muur “ Mevrouw, hier kan echt geen kast opgehangen worden “ ……. enigszins teleurgesteld, maaaaar zo blij met die opmerking ! Er komen nu onderzetters zoals bij mijn Montisbank , wordt ook mooi .
Zeer aardige , deskundige en voorzichtige bexorgers van een kast waarmee ik superblij ben . Precies zo mooi als ik had gewild . Laden werken perfect .
Ik zal jullie bedrijf bij anderen aanraden !
Kun je me nog tips voor onderhoud geven ; die ben ik kwijt . Dank alvastAntwoord van Schomaker MeubelsHoi Mieke! Hartelijk dank voor je review 😍 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het meubel & de service van de bezorgers, ik zal het aan hun doorgeven. Wat betreft de tips over het onderhoud van de meubel, dat zal ik jou even op de mail zetten.
Louis
Verrassend snel geleverd.
Antwoord van Schomaker MeubelsHoi Louis! Hartelijk dank voor je review 😍 Wat fijn dat wij jou konden verassen met een snelle levering. Wij wensen jouw veel woonplezier met jouw nieuwe dressoir Henk.
Helma
Wij hebben een televisiekast besteld. De volgende dag kregen we al een telefoontje of de bestelling wel klopte waarop bleek dat we een fout gemaakt hadden in de aanvraag. Heel goed meegedacht! Daarna een snelle levering, door het bedrijf zelf. Goede uitleg bij afleveren. Kwaliteit is boven verwachting.
Antwoord van Schomaker MeubelsHoi Helma! Bedankt voor je super review!😍 Wij wensen jou heel veel woonplezier met jouw nieuwe Tv-meubel Nicoletta.
Tineke Kuperus
Supersnel geleverd. En een prachtig meubel
Antwoord van Schomaker MeubelsHoi Tineke,
Wat een supertoffe review 😍 Duizend dank!
Superleuk om te lezen dat wij je blij konden maken met jouw nieuwe walnoot tv meubel Wally!
Wij wensen je heel veel woonplezier met jouw nieuwe aanwinst in de woonkamer!
(schroom niet om ons aan te bevelen bij vrienden en familie 😉)
Peter Vanderhaeghen
Service perfect. Levering op afgesproken datum en tijdstip
Antwoord van Schomaker MeubelsHoi Peter,
Hartelijk dank voor je mooie review en 5✨
Wat tof om te lezen dat je helemaal tevreden bent met jouw nieuwe tv meubel Mondy!
Wij wensen je heel veel woonplezier met jouw nieuwe meubel 😊
Team Schomaker Meubels | GewoonSfeervol
Doris Sys
Zeer goede ervaring. Mensen waren zeer behulpzaam en vriendelijk. En uiteraard een mooi meubel :-) super
Antwoord van Schomaker MeubelsHoi Doris (& Anthony),
Wat fijn om te horen! Bedankt voor deze mooie review 😊
Wij wensen je heel veel woonplezier met jouw nieuwe meubel!
Theo en Marry van de Kamp
Super snelle levering en ziet er top uit.
Antwoord van Schomaker MeubelsHoi Theo en Marry,
Dank jullie wel voor deze mooie review!
Fijn om te lezen dat alles goed is gegaan en jullie blij zijn met jullie nieuwe salonttafels.
Heel veel woonplezier gewenst 😊
Groetjes Team Schomaker Meubels | GewoonSfeervol.nl -
Luc Lammens
Heel tevreden van de geleverde meubels, zien er exact uit zoals op de website en voldoen 100% aan de verwachting . Op 16 juli 3 meubelstukken besteld en op 27 juli geleverd. Als dat geen snelle service is, ganse proces vanaf prijsaanvraag tot levering loopt prima. Eveneens zeer vriendelijk personeel.
Wat mij betreft een echte aanrader.
Antwoord van Schomaker MeubelsHoi Luc,
Dank je wel voor deze fantastische 5✨ review!
Hier worden wij natuurlijk superblij van - hier doen wij het voor!
Heel fijn om te lezen dat alles goed is gegaan en jullie blij zijn met jullie nieuwe meubels uit de Wally serie.
Wij wensen jullie heel veel woonplezier 😊
Mark Hoogendoorn
Waanzinnig mooie kast geleverd door Gewoonsfeervol.nl. Goede communicatie, goede service, goede uitleg… Erg fijn.
Antwoord van Schomaker MeubelsHoi Mark!
Dankjewel voor jouw toffe 5 sterren review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent en wij je helemaal blij konden maken met jouw nieuw sfeerhaard meubel 😍
Wij wensen je heel veel knusse uren aan het vuur 🔥
Groetjes Team Schomaker Meubels | GewoonSfeervol -
angela Hogervorst
Snelle levering en goede kwaliteit. Daarnaast erg vriendelijk petsoneel zowel via telefoon en mail als bij de levering van de meubelen.
Antwoord van Schomaker MeubelsHoi Angela,
Hartelijk dank voor je leuke review en de 5✨!
Wij wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe salontafels 😊
Margriet Kok-Reurs
Het is altijd afwachten hoe het eruit ziet,maar het is prachtig en keurig netjes geleverd ik ben er heel blij mee
Antwoord van Schomaker MeubelsHoi Margriet,
Dankjewel voor je mooie review! 🤗
Online bestellen is over het algemeen idd spannend. Superbedankt dat je het voor onze toekomstige klanten makkelijker maakt om bij ons te bestellen en erop te kunnen vertrouwen dat wij een keurig product voor hun maken!
Wij wensen je heel veel woonplezier met jouw nieuwe aanwinst!
Team Schomaker Meubels | Gewoon Sfeervol -
Joan de Kunder
De kleuren vielen helaas een stuk lichter uit dan ingeschat op basis van de plaatjes.
Nu moet ik opnieuw geld uitgeven aan samples.. dit vind ik best vervelend.Antwoord van Schomaker MeubelsHoi Joan,
Bedankt voor je review - vervelend dat er nog niet de goede kleur bijzat.
Als je het ons laat weten dat je er niet uit bent gekomen proberen wij je altijd te helpen om bij de juiste kleur te komen.
Mijn collega of ik gaat vandaag nog met je contact opnemen om samen te kijken wat past.
Wil je ons alvast foto's sturen van de samples dit je had besteld? Graag op het meubel/ vloer waar het bij moet passen - dan kunnen wij makkelijker met je meedenken hierin!
Dank alvast!
Groetjes Suus
Schomaker Meubels | Gewoon Sfeervol -
Heinz
We zijn zeer blij dat we in zee gegaan zijn met jullie. Ons project is deels maatwerk en alles is keurig volgens onze wensen gemaakt geweest. Onze huiskamer is gewoon echt veel sfeervoller met het tv meubel en de waterdamphaard. Het dressoir en de wandplanken in dezelfde afwerking maken de woonkamer af. Top vakwerk. We zijn er heel heel erg blij mee. Prima opvolging van offerte tot en met levering. Vriendelijke en correcte communicatie. Ik kan jullie met een gerust hart warm aanbevelen …
Antwoord van Schomaker MeubelsGoedendag Heinz,
Hartelijk dank voor je lovende woorden en deze hele mooie review!
Wat fijn dat alles helemaal naar wens is gegaan en nu jullie erg blij zijn met het resultaat - hier doen wij het voor 😍🤗
Wij hopen dat jullie heel veel jaren woonplezier ervaren met jullie nieuwe sfeerhaardmeubel op maat!
Met vriendelijke groeten,
Cees
Vanmorgen mijn tv meubel ontvangen Geweldige kwaliteit, nu ook maar de salontafel denk ik, echte aanrader dit bedrijf...
Antwoord van Schomaker MeubelsHoi Cees,
Dankjewel voor je leuke review!
Superleuk om te lezen dat je blij bent met je nieuwe maatwerkmeubel en dat het helemaal naar wens is geworden.
Zeg het voort, zeg het voort 😉
Wij wensen je heel veel woonplezier met jouw nieuwe meubel!
Team Schomaker Meubels | Gewoon Sfeervol -
Mart Tijssen
Geweldige service, nemen contact op wanneer nodig,
mooi gemaakt en volgens afspraak geleverd, ook wanneer er met bezorging iets misgaat wordt er van het bedrijf uit goed gecommuniceerd.
Voor mij 5 sterren.Antwoord van Schomaker MeubelsHoi Mart,
Superbedankt voor je leuke review! Wat fijn dat alles naar wens gelopen is en je blij bent met jouw nieuwe bijzettafels 😊
Hier doen wij het voor!
Wij wensen je heel veel woonplezier met jouw nieuwe tafels.
NP
Prima monsters
Antwoord van Schomaker MeubelsHoi!
Hartelijk dank voor je 5 sterren beoordeling!
Veel woonplezier met jouw nieuwe aanwinst!
Team Schomaker Meubels / GewoonSfeervol.nl -
Noël De Graaf
Geweldige service. Netjes afgewerkt en afgeleverd.
Antwoord van Schomaker MeubelsHoi Noël,
Bedankt voor je 5✨sterren review!
Superleuk om te lezen dat het allemaal naar wens is verlopen en jij blij bent met jouw nieuwe bijzettafels.
Hier doen wij het voor 😊
Groetjes van het hele team!
Schomaker Meubels | GewoonSfeervol.nl