Schaduwdoekenoutlet.nl
Patrick
Snel bezorgd.
Peter Tieleman
Goede kwaliteit, goede prijs, zeer ruime keuze, uitstekende communicatie en vlotte levering. Beter een schappelijke prijs met 3 jarige garantie dan goedkope rommel elders, waar goedkoop vaak duurkoop is.
Hoe beoordeel je Schaduwdoekenoutlet.nl?
Harry van der Spoel
Duidelijk, kwamen afspraken na.
Rudi De Breij
Ongelooflijk snel met reageren en waanzinnig netjes afgeleverd.. kortom.. een bedrijf waar je op kan bouwen.. no nonsense en nog eerder in huis dan verwacht.. kwaliteit.. super!!
Rene Buurkes
Snelle levering goede kwaliteit
Bernhard Aalderink
Prima service, snelle communicatie, veel info over voortgang van de verzending. Mooi product ook!
Antwoord van Schaduwdoekenoutlet.nlDankjewel voor de positieve review! Veel plezier van het harmonicadoek gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa
M Rosso
Snelle levering, en de doek staat mooi in onze tuin
Antwoord van Schaduwdoekenoutlet.nlFijn om te horen! Bedankt voor de review. Groetjes, Lisa
arie de snoo
ruime keus en leuke prijs.
Antwoord van Schaduwdoekenoutlet.nlDankjewel voor het achterlaten van deze positieve review! Groetjes, Lisa
GS
Vorig jaar kochten we screendoek met zuignappen voor aan de buitenkant van de ramen. Vandaag heb ik ze opgehangen. De donkergrijze kleur maakt dat ik nog naar buiten kan kijken en de zon niet meer zo fel naar binnen schijnt. Dat gaat deze zomer een boel hitte buiten houden. Super goede kwaliteit, netjes op maat gemaakt. Ik ben fan.
Antwoord van Schaduwdoekenoutlet.nlHartelijk dank voor de positieve review! Groetjes, Lisa
Frank Kroese
snel afgehandeld, keurig bevestigd, afspraak maken voor het afhalen was zo gedaan, product lag keurig klaar.
Antwoord van Schaduwdoekenoutlet.nlHartelijk bedankt voor de positieve review! Veel plezier gewenst van het schaduwdoek. Groetjes, Lisa