Satero
Satero is de expert in Laadpalen en combineert online aanschaf met goede offline service. Van aankoop tot montage
9,5

• Johan van der Harst
    Geverifieerde klant van Satero

De afspraak was helder. Plaatsing vond plaats conform de afspraak. Goede oplevering en adequate nazorg. Na plaatsing had ik wat vragen en die werden snel en goed opgepakt. Blij mee.

• MV
    Geverifieerde klant van Satero

Duidelijke offerte, snelle plaatsing en goede service !

• Hoe beoordeel je Satero?

• Bart-E. Heins
    Review voor Satero

Online in Spanje probleem opgelost met onze laadpaal, prima service !!!

Onze gasten bij www.fincazayas.com kunnen weer comfortabel zichzelf én hun electrische auto opladen.

• Jan
    Geverifieerde klant van Satero

Goed advies bij aankoop welke laadpaal. Welke laadpaal past bij mijn behoeft met zonnenpanelen en enphaseregelaar in combinatie met homewizard. Keuze was de V3C.

Snelle levering, antwoorden op vragen en assistentie bij in in gebruikname V2C

• Henk Smit
    Geverifieerde klant van Satero

Uitstekende en vriendelijke monteur van de laadpaal.

• Bert Beukema
    Geverifieerde klant van Satero

Na bestelling, heeft de werkelijke technische levering ruim op zich laten wachten. Hierna werkte de laadpaal nog niet vanwege allerlei software problemen. Veel en uitgebreid contact gehad, waarbij ik wel vriendelijk te woord werd gestaan maar te lang voordat het werd opgelost. Mijn advies, verkoop niet iets wat nog niet technisch en software matig klaar is. Na ingebruikname blijft het tobben. Onduidelijke software voor de V2C, en de laadpaal werkt niet zoals beloofd. Solar only? Vergeet het maar. De laadpaal verbreekt de verbinding, of gooit de auto in storing. Mijn advies, wacht op een betere laadpaal want de V2C is rommel en komt zijn beloften niet na. Mijn advies aan Satero, verkoop niet iets wat je niet na kunt komen.

Beste Bert,

Dankjewel voor je beoordeling.

Wat jammer je ervaring te lezen. Er zijn op dit moment duizenden gebruikers van de V2C Trydan die naar volle tevredenheid kunnen laden en ervaren juist de kwaliteit van het laadstation. Dat dat bij jou anders wordt ervaren vind ik erg jammer natuurlijk. Ik zou er graag naar willen kijken of we dit toch kunnen oplossen.

Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat het ons niet helemaal helder is waar dit nu in zit voor je (ook niet wanneer we oude communicatie teruglezen). Wil je een mail sturen naar contact@satero.nl met daarin uitgelegd waar het probleem zit voor je?

Dan kom ik daar op terug bij je

M.v.g.
    Johan van den Heuvel | Satero

• Andre Brand
    Geverifieerde klant van Satero

Laadpaal netjes geplaatst. Bestrating is ook heel netjes afgewerkt. Duidelijke uitleg over de software en settings.

Antwoord van Satero

Dankjewel Andre! Dat horen we graag!

• Henk van Thienen
    Geverifieerde klant van Satero

Vlot verlopen. En uit eigen beweging zaken die in de offerte stond maar niet uitgevoerd hoefden,
    bij de nacalculatie automatisch gecorrigeerd .

• D.J. van der Linden
    Geverifieerde klant van Satero

Ik vond het erg lang duren voordat hij geleverd/ gemonteerd werd. Wel netjes opgehangen en degelijkmateriaal. Geen bedrade koppeling met de omvormer, was niet nodig(?). Het volledig via de zonnepanelen (13 op oost en 13 op west) opladen werkt bij ons niet op 3 fase. Het start vermogen van 4.14 kw ligt hoger dan de opbrengst van de panelen op oost of west. Ik laad nu maar op 1 fase. Vragen hierover worden niet volledig beantwoord. Jammer.

Beste D.J. van den Linden,

Bedankt voor de review. Dat stellen we zeker op prijs.

De V2C Trydan communiceert draadloos met de HomeWizard P1 meter. Op deze manier kunt u optimaal gebruik maken van de zonne-energie.

Wij hebben onze mail nog even gecheckt, omdat we het vervelend vinden wanneer er nog on beantwoorde vragen zijn. We hebben niet terug gevonden. U mag ons natuurlijk altijd mailen of bellen...dan zullen we e.e.a. proberen op te helderen.

• Gerrit
    Geverifieerde klant van Satero

Snel en professioneel geregeld. Er werden de juiste technische vragen gesteld!

• Familie Drost
    Geverifieerde klant van Satero

Zeer tevreden over de installatie en goede service

• Wim kok

Alles naar wens.

• Menno
    Geverifieerde klant van Satero

Prima service. Duidelijke informatie tijdens het contact, correcte en snelle levering en de prima plaatsing van het laadstation. Top!

• Fred Kraak
    Geverifieerde klant van Satero

Info van Johan is duidelijk en helder. Verder op “afstand “ nog digitaal e.e.a. opgelost v.w.b. Laden. Mikel heeft keurig de meterkast inzichtelijk gemaakt. Top!!

• Renaldo
    Geverifieerde klant van Satero

Goed en vakkundig per telefoon geadviseerd. Opdracht netjes uitgevoerd. Uitstekende partij om zaken mee te doen.

• Floris Jan Zwaan
    Geverifieerde klant van Satero

Snelle en correcte communicatie en binnen 2 weken installatie van laadpaal. Top!

• michel
    Geverifieerde klant van Satero

Snelle levering. Goed geïnformeerd toen ik telefonisch contact opnam.

• Marcel Bouw

Goede en nette service.

• Romke van der Veen

• Han
    Geverifieerde klant van Satero

Levering zoals vooraf aangegeven, en verder een prima ondersteuning na aankoop