Sas Special Gifts
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 18-04-2024 stopgezet
Sarah
Leuke webshop met mooie spullen. Goede prijzen en snelle levering.
Walty van de Pol
Mooie artikelen en snel thuis
Arnold de Vries
Leuke webwinkel en snelle levering top als je nog wat zoekt voor de feestdagen.
Teunis
Snelle levering, mooie verpakking met een lekkere verrassing, Top kwaliteit.
René
Super producten en service!
Jacco
Echt een leuke webshop om te shoppen. Veel keuze: een leuk cadeau voor jezelf of een leuk pakket samenstellen. Dit wordt chique ingepakt, echt een cadeautje! Goede service, de eigenaresse denkt mee en is zeer klantvriendelijk. Nu mooie dingen gekocht bij Sas special vintage, voor een leuk prijsje.
RIT
Snelle levering, perfect verpakt, goede communicatie.
Norma Tump
Super snelle levering!
Karin Luttikhuizen
Snelle levering en precies zoals beschrijving
Monique
Voor vaderdag besteld. Heel snel en mooie producten overigens was het prachtig ingepakt. Ik zou het zeker aanraden om hier te bestellen
Esther Geskus
Prachtig luxe cadeaupakket voor mijn moeder besteld. Ze was heel verrast en blij met de lekkere producten.
Ciska Pronk
Superleuke producten erg mooi ingepakt en geweldige service. Mijn bestelling had ik ook supersnel in huis.
Marion Tump
Snelle levering.
Hennie Coorengel
Buitengewone goede service en meedenkend !
Jeroen Gerritsen
Hele stoere sleutelhanger binnen gekregen die ook nog eens zeer netjes verpakt en enorm snel geleverd werd. Top!
René
Bestelling snel geleverd in een zeer mooie verpakking.
Nancy Menheere
Fantastische service! Vooral als je weinig tijd en inspiratie hebt!
Ik ben super goed geholpen; Snel, meedenkend en het contact was fijn. Ik kan Sas Special Gifts iedereen aanraden! -
Martin Whitney
Een geweldige winkel voor het zoeken van een cadeau, voor een ander of jezelf.
Roy Truijen
Mooie producten , goede prijzen. En super attentvol verpakt en verstuurd. Wat wil je nog meer. Zelfs iets wijzigen wat niet standaard was werd verzorgd. Echt een topbedrijf!
Martijn Ekhart
Snelle levering, Superattent verpakt en een prachtig persoonlijk cadeau