Sanvita Healthy
anoniem
Service is super! Product is fijn om in te nemen.
Beppie
Goede producten! Op tijd geleverd...
Hoe beoordeel je Sanvita Healthy?
Arnie Della Rosa
Ik gebruik de paardenmelkcapsules nu al meer dan een maand en ik zie de huid van mijn beide Bracco Italiano's zichtbaar verbeteren. Ze krabben minder, de huid staat niet meer in brand en bloedt niet meer. Alles is zichtbaar rustiger en ik ga vandaag een tweede bestelling plaatsen. Eindelijk na jaren van dokteren met dagelijkse dure medicijnen zoals tweemaal daags Apoquel, krijgen de honden en wij rust.
Antwoord van Sanvita HealthyBedankt voor het delen van je ervaring, fijn om te lezen dat het goed gaat!
Lidia
Ben erg blij met de paardenmelk, ben geweldig geholpen, service is ook helemaal te gek. Je krijgt meteen antwoord op je vragen, en ook goed advies.
Antwoord van Sanvita HealthyBedankt voor het delen van je ervaring, goed om te horen!
Ineke
Ik wilde graag een biologische ondersteuning en die heb ik echt gevonden in deze capsules, ben er blij mee , service is prima, snelle bezorging, heel tevreden
Antwoord van Sanvita HealthyBedankt voor je review, veel plezier ervan!
L wijnands
Helpt uitstekend
Bijna klachten vrijAntwoord van Sanvita HealthyBedankt voor je review, goed om te horen!
Maria Bisschop
snelle levering en goed verpakt over het product kan ik nog niets zeggen want neem het net vijf dagen
Antwoord van Sanvita HealthyBedankt voor je beoordeling, succes en als er vragen zijn horen we het weer!
Albert van Maanen
Product ziet er goed uit en verpakking geeft indruk van een goed product. Of het werkelijk helpt kan ik nog niet zeggen
Antwoord van Sanvita HealthyBedankt voor je review. Bij de capsules is de ervaring meestal dat het resultaat merkbaar is vanaf de derde week ongeveer. Drie maanden is de optimale periode voor het beste resultaat.
Marlinde Hoogland
Prima!
Jolanda
Fijne shampoo, een goede oplossing ! En mooi glanzend haar!
Scorp
Over de werking heb ik nog geen beschrijvingAntwoord van Sanvita HealthyBedankt voor je review, meestal kun je tussen de derde en vierde week resultaat bemerken. Het beste is de combinatie van binnenuit met de capsules en de shampoo van buiten.
Succes!
S.B. Tan
Gewilliger service, snelle verzending van producten.
Antwoord van Sanvita HealthyBedankt voor je review!
Roelie dekker
Werk niet
Antwoord van Sanvita HealthyBedankt voor je review. Het klopt dat een creme huidklachten die al jaren spelen niet oplost in zo'n 2 weken. Het gaat alleen de gevolgen tegen. De beste aanpak is het van binnenuit tegen te gaan met de capsules. De creme kan dan van buitenaf ondersteunen en de huid verzorgen.
Mochten er vragen zijn weet je ons te vinden.
Stef
De paardenmelkpoeder besteld en na 4 weken al verschil. Een fijne natuurlijke oplossing. Snelle levering.
Antwoord van Sanvita HealthyBedankt voor het delen van je ervaring, goed om te lezen dat je resultaat boekt!
Barbera
Ik heb een super resultaat met deze producten, heel blij mee.
Antwoord van Sanvita HealthyBedankt voor het delen van je ervaring, goed om te horen dat er dubbel resultaat is!
arno de jong
goede service duidelijk over de producten eerlijk over de werkzaamheid van de producten mijn probleem was al na 3 dagen bijna helemaal weg
Antwoord van Sanvita HealthyBedankt voor het delen van je ervaring. De aanpak van de capsules in combinatie met de bodylotion doe je goed!
S. Meijers
Fijne website, snelle levering.
Joke Bohm
Mooi prouct
Antwoord van Sanvita HealthyBedankt voor je beoordeling.
Josine Hessels
Teriggebeld deze keer al mijn vragen beantwoord dank jullie wel
Claudia
Prima