Sanitairkiezer
Bert Weenink
Goede service! Werd nog gebeld om iets aan tepassen in de bestelling qua kleur! Kraan was andere kleur dan chiffon ! Super service ! Erg tevreden!
Leen Thijs
Hoe beoordeel je Sanitairkiezer?
Rody laurense
Levering duurde iets langer dan verwacht. Communicatie was snel en goed. Pakket zeer goed verpakt als nog ontvangen.
Henrico Boon
Snelle levering! Komt altijd netjes binnen
Martin van Tongeren
Goede service, fijne partij om mee te werken
Fleur
Ik heb bij Sanitairkiezer al het sanitair voor mijn badkamer en twee toiletten gekocht. Alles werd keurig op tijd geleverd en ook toen er een kraan kapot bleek te zijn en de spiegel beschadigd afgeleverd werd jeeft Sanitairkiezer ervoor gezorgd dat ik heel snel een nieuw product kreeg. Super service!
NN
Unieke oplossing voor het probleem van het aansluiten van een afwasmachine op een waterleiding die in de muur zit.
Dirkjan Masman
Mooie bak
Margaret Willems
Super en eerlijk behandeld met een goed advies een probleem te proberen oplossen en met resultaat. Ik ben meer dan dik tevreden
Constant de Wit
Zeer goede en vriendelijke service
Robin Egging
Geweldige service,,
Jan Kattenbroek
Goede communicatie, en snelle levering!
Atie Knöps
Goede communicatie
Hetty van Tilborg Benjamin
goede service
Joshua Ol
Prima service, moest er even op wachten maar dat was netjes van te voren aangeven.
Hele scherpe prijs en meer dan prima product -
Yilmaz Bagislayici
Late levering maar kraan voldoet goed
Antwoord van SanitairkiezerBeste klant,
Dank voor uw review. Graag wijzen wij u n.a.v uw kritische opmerking op de volgende feiten:
1. Op onze site stond op de eerste regel van de homepage dat u rekening diende te houden met langere levertijd i.v.m de vakantieperiode.
2. Na uw bestelling ontving u van ons een mailtje waarin werd aangegeven dat uw bestelling twee dagen later werd verzonden.
U wist dus vooraf en na uw bestelling exact hoe lang u moest wachten!! -
Bob
Persoonlijke benadering
Eduard
Goede service, prettig contact met de verkoper.
Martha
Super geholpen!