Salonvoordeel.nl

Salonvoordeel.nl

Dé groothandel voor saloninrichting in Nederland en België. Met meer dan 30 jaar ervaring helpen wij jou graag verder bij het maken van de juiste keuzes. Kom je er online niet uit, maak dan een afspraak in onze showroom of stuur ons een email: info@salonvoordeel.nl 💈
7,2

• dimitri velghe
    Geverifieerde klant van Salonvoordeel.nl

Snel geleverd en net wat ik zocht!!!bedankt voor de hulp bij het kiezen en het advies!

• Patrick Aaldering
    Review voor Salonvoordeel.nl

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen met een kop koffie. Vervolgens een goed en eerlijk advies gekregen. Uiteindelijk was de verkoper erg behulpzaam bij de levering en heeft geholpen de behandeltafel op de plek te zetten. Prijs/kwaliteit en service waren top.

• Hoe beoordeel je Salonvoordeel.nl?

• Brigitta Boersma
    Review voor Salonvoordeel.nl

Spullen besteld en alles is perfect geleverd en ik had zelf geld teveel geld overgemaakt en het is gelijk terug gestort . echt top!

• Sabine Sales
    Geverifieerde klant van Salonvoordeel.nl

Zij hebben geen voorraad Dus t duurt erg lang voor de bestelling eris.
    En het komt allemaal uit china zoaks zij zelf ook aangeven..Ik bestel er niet meer

Antwoord van Salonvoordeel.nl

Hi Sabine,

Dank voor je bestelling via onze webshop. Vervelend dat je niet geheel tevreden bent over de levertijd. We beseffen dat we niet geheel duidelijk in alle levertijden per product en gaan dit aanpassen in onze webshop. Binnenkort zal het per product duidelijk zijn wat de levertijden zijn.

We leveren deels onze producten vanuit een magazijn en showroom en deels vanuit de leverancier. Niet al onze producten komen daadwerkelijk uit China, al wordt wereldwijd wel veel daar geproduceerd.

Zou je ons a.u.b. een mail willen sturen via info@salonvoordeel.nl, dan helpen wij je graag verder op weg om je vragen te beantwoorden of naar een andere oplossing te zoeken.

Uiteraard zijn we ook benieuwd naar je ervaring met het bestelde product zodra je het hebt uitgeprobeerd.

Wij horen graag van je!
    Fijne dag!

Team Salonvoordeel.nl

• Naira

Slecht

Antwoord van Salonvoordeel.nl

He Naira, dank voor je review. Jammer dat je een slechte ervaring met ons hebt. In ons systeem kunnen we een aantal bestellingen terugvinden op dezelfde naam. Helaas hebben we geen klacht of verdere correspondentie met betrekking tot ontevredenheid. We vinden het uiteraard erg vervelend dat je een slechte ervaring hebt. Zou je ons per mail info@salonvoordeel.nl kunnen aangeven wat er aan de hand is zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken. Dank alvast!