SaleMedia.nl
Liesbeth Kroonenburg
Product komt overeen met omschrijving, snelle levering. Helemaal OK!
Karel
Weer een bedrijf dat zijn beloftes niet waarmaakt. Op de site staat expliciet vermeld: Voor 16:00 uur besteld is dezelfde (werk)dag verzonden! Dus heb ik daar vrijdagmiddag rond 15:00 uur een voeding voor mijn laptop besteld. Deze werd echter niet verstuurd diezelfde dag. Maandag weer gekeken en rond 15:00 uur dan maar gemaild. Toen kwam er pas een mail dat het werd verzonden. Maar Track&Trace geeft ook nu, dinsdagochtend, aan: Zending nog niet ontvangen of verwerkt. Conclusie: laat je niet verleiden door mooie praatjes en koop hier niets als je haast hebt.
Hoe beoordeel je SaleMedia.nl?
Gerard
Snelle levering en topkwaliteit.
Laura.
Snelle levering mooie producten voor een Prima prijs👍🏽
Roger Maertens
Het kon niet beter in alle opzichten
Hans
Mooie prijs, product niet. Retour betaling na 1 dag binnen. Bravo
André
Besteld en 2 uur later afgehaald. Goede prijs.
Nancy Stavenuiter
Snelle levering !!!
BIDEKI Radouane
Merci
anoniem
prima vriendelijke service. pakketje opgehaald. bedrijf is iets wat lastig vindbaar, maar heeft een smart deurbel waarop meteen gereageerd wordt.
William
Snelle levering en artikel voldoet ruimschoots aan de verwachting. Goede verhouding prijs/kwaliteit.
Stefan De Boer
Snelle verzending, prima product 👍
Christ van Poppel
Goede en snelle levering
GJ Bonte
Verkeerde dockingstation verzonden die niet overeenkomt met wat ik besteld had en bovendien ook nog eens zonder lader verstuurd werd.
Ik hoop maar dat dit alsnog geregeld wordt en ik niet naar mijn geld kan fluiten en met een dockingstation blijf zitten wat ik gewoon niet kan gebruiken. -
Andre Verhoog
Geweldige service en zeer voordelige prijzen. Voor bestellingen in de toekomst is dit het juiste adres.
Perfect geleverde adapter 5v en 500ma
Mooi op tijd geleverd, alleen vanwege de feestdagen zat er een paar dagen vertraging in , maar dat is normaal met die dagen
Hugo
Snelle levering en goede kwaliteit.
Fedde Bode
Onnodig besteld. Snel opgelost.
Wilfred Voort
Tv box besteld en gekregen, momenteel in afwachting van afhandeling van retour. Mocht alles goed verlopen dan zien jullie dat in deze review terug.
Jean-Claude Boone
Aangeboden producten op de website zijn niet beschikbaar.
Pas na registreren, betalen en lang wachten krijg ik de melding dat het niet kan worden geleverd.
Correctie vorige review, geld werd terug gestort.