Saint Clairmont
Elina Van de Ven
Fijne service, en erg goed geholpen!!
Diederick
Top service, leuk product en een tevreden klant, wat wil je nog meer 👍
Hoe beoordeel je Saint Clairmont?
Eline
Mooie sieraden en snel geleverd
chauni lemmens
Het is geweldig en heel mooi, zeker ook optijd wat er op de site staat
Gaby
Ik heb een mooi bedeltje besteld met daarin de 2 versmolten vingerafdrukken van mijn overleden ouders. Ik had gevraagd of het mogelijk was of ik van tevoren het ontwerp mocht zien en na een kleine aanpassing is het een prachtige bedel geworden. Wat een topservice, mooie kwaliteit en heel betaalbaar. Dankjewel Anouk voor dit mooie aandenken aan mijn ouders ♥
Alex
Hele goede service en een hele tevreden klant! Resultaat mag er zijn!
Stefanie Jansen
Snelle verzending. Mooi gepersonaliseerd product. Leuk ingepakt.
Marianne Gouka
Snel gemaakt , snel verstuurd
Nynke Verschoor
Erg mooi geworden en super snel geleverd !
Michelle
Hele mooie armbandjes, supersnelle levering en heel fijn persoonlijk contact voor maatwerk! Kortom, super tevreden!
Miranda Van de kerkhof
Super mooi, super service heel eeg blij met de aankoop
Studio Bambeloe
Ik werk inmiddels al een paar jaar samen met Anouk, en dat is echt fantastisch! Ze maakt de mooiste sieraden, altijd met oog voor detail en een perfecte afwerking. Het graveren van mijn lijntekeningen op haar sieraden is van topkwaliteit, en elk stuk wordt daardoor uniek. Het is zo bijzonder om te zien hoe mijn gepersonaliseerde lijntekeningen tot leven komen in sieraden die mensen hun hele leven kunnen dragen.
Onze samenwerking verloopt altijd soepel en snel, wat een groot voordeel is. Saint Clairmont is dé plek voor unieke, gepersonaliseerde sieraden met een persoonlijke touch. Ik ben superblij met onze samenwerking en kijk ernaar uit om samen nog veel meer mensen blij te maken met een prachtig én persoonlijk lijntekening-sieraad! -
Lisa
Prachtige ketting en suuuper snelle levering! Bedankt, mijn vriendin is blij met haar cadeau.
Mario
Hele snelle service met een fantastisch resultaat
Suzanne
Hele mooie sieraden, snelle service en een hele lieve,altijd vriendelijke eigenaar! ♡
IB
Super
Hele mooie sieraden
De sieraden zijn erg mooi. Ik heb er al een aantal in huis. Anouk is ook erg aardig en denkt graag met je mee als je iets speciaals wil.
Yvonne
Mooie sieraden gepresenteerd met een prachtige website 👌
Marye Hendriks
Prachtige sieraden en met liefde gemaakt 🩷
Roos Ferenschild
Super lief berichtje toen het klaar was. Twee mensen helemaal blij gemaakt!