Sache Bikes
Oostveen
Goed advies en snelle levering! Fiets werkt weer 👌🏻
Wendy De vries
Een paar keer gevraagd of er bevestiging bij zit en geen antwoord gekregen…
Het zit er dus niet bij, dat moet ik nou dus ergens anders kopen -
Hoe beoordeel je Sache Bikes?
Metallo
Schnell geliefert nach Deutschland sogar eine kleine kostenlose Bonus Überraschung somit Vielen Dank . Top ;)
PietVO
Snel geleverd en goede prijs. Veel beter dan Souris
Miranda Ernens
2 setjes spiegels en een rekje voor voorop besteld. Alles was netjes binnen 2 dagen bezorgd. Alles was ook netjes ingepakt tegen beschadigen
Antwoord van Sache BikesHartelijk dank voor je positieve review en het vertrouwen dat je in ons product stelt! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop. Het is altijd ons doel om producten van hoge kwaliteit en goede service te bieden, en het doet ons veel plezier te weten dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan.
trick schipper
Snelle levering scherpe prijs en kwaliteit
Lesa Kovpak
Вместо 4 штух пришло 2
Antwoord van Sache BikesGeachte Lesa Kovpak,
We hebben uw recensie ontvangen en willen ons verontschuldigen voor het ongemak dat u heeft ervaren met uw bestelling. Het spijt ons te horen dat een deel van uw product niet is aangekomen.
We hebben geprobeerd contact met u op te nemen, maar hebben tot nu toe geen reactie ontvangen. We zouden het zeer op prijs stellen als u ons kunt bereiken, zodat we dit probleem zo snel mogelijk voor u kunnen oplossen.
U kunt ons bereiken via 0616012312 of info@sachefatbikes.nl. We staan klaar om u te helpen.
Ashish Sharma
Levering binnen 24 uur top bedrijf
Antwoord van Sache BikesBeste klanten,
Hartelijk dank voor uw recente aankoop bij ons! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw product. Uw positieve feedback betekent veel voor ons en helpt ons om onze diensten voortdurend te verbeteren.
We waarderen het enorm als u uw ervaringen met anderen wilt delen. Een leuke review helpt niet alleen ons, maar ook andere klanten bij het maken van hun keuze.
Nogmaals bedankt voor uw steun en vertrouwen in onze producten. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Djayden Horst
Goede kwaliteit.
marco
prima service foto klop wat ik besteld heb top
Fatih Kalci
Snelle levering en de juiste producten
Frank Stavers
Snelle levering , goede track en trace , top .
Peter
Geweldige service voor een goede prijs en snelle levering
Jaap Boer
Snel geleverd
Hakan
Jamal Dahman
Kleine bestelling snel binnen volgende keer weer
Remco
Snel bezorgd en goed telefonische geholpen met het beantwoorden van nog een paar vragen
Antwoord van Sache BikesBeste klant,
Jacek Oliwkowski
Ok ales klla
K Rajab
Goede kwaliteit en zeer gunstige prijs
Ram Al Mhethawie
So cheap quality not like the expected
Antwoord van Sache BikesBeste Ram,
Wat is er goedkoop aan koplampschroeven? Je vroeg om een kortingscode en we hebben aangegeven dat we al erg goedkoop zijn en dan plaats je na de bestelling een 1-sterren review? Helaas zien we dit soort reacties ook.