SPORTSWEARHOUSE

SPORTSWEARHOUSE

SPORTSWEARHOUSE is al sinds 2004 specialist in het leveren van op-maat-gemaakte sportkleding in elk design en huisstijl denkbaar, de zogenoemde custom sportswear. Ook collectie sportkleding en accessoires behoren tot ons assortiment.

Met oog voor detail en passie voor perfectie bieden wij je een keuze in het luxere aanbod sportkleding vindbaar in de branche, maar daarnaast zijn wij ook graag je partner in de basis- en standaardkwaliteiten. Voor elk budget hebben wij aanbod.

Leverancier in sportkleding in de breedste zin van het woord met een specialisme in m.n. wielerkleding en aanverwante sporten als triathlon, schaatsen en hardlopen, maar ook voor andere teamgerelateerde of individueel te beoefenen sporten ben je bij ons aan het juiste adres.

Bestel in onze webshop of kom gerust geheel vrijblijvend eens langs in onze winkel van 1.350 m2 fietsplezier voor een kop koffie!
sportkleding fietswinkel specialist garmin
9,7

• G
    Geverifieerde klant van SPORTSWEARHOUSE

Goede uitleg en service, ‘alle tijd’ voor de klant

• Kees Ardon
    Geverifieerde klant van SPORTSWEARHOUSE

Snelle levering, zeer goed geregeld

• Hoe beoordeel je SPORTSWEARHOUSE?

• Michel
    Geverifieerde klant van SPORTSWEARHOUSE

Ik werd netjes gebeld om een bezorgdag af te spreken. Zeer vriendelijk en een snelle levering.

• Lonie

Helemaal super!!!

• Marcel
    Review voor SPORTSWEARHOUSE

Meer dan een jaar geleden een sportbril van Casio gekocht die sx 34.Deze besloeg in het bos op de mountainbike in het bos.Dit heb ik aangekaart bij Arthur de eigenaar.Heb hem kostenloos mogen opruimen met een nieuwe sportbril van NAOS.Wat een goede service👍

• Reint Jan Renken
    Geverifieerde klant van SPORTSWEARHOUSE

Zeer snelle levering en professionele afhandeling.

• Frank Perdaen
    Geverifieerde klant van SPORTSWEARHOUSE

Prijs ok en snel geleverd

• Robert
    Geverifieerde klant van SPORTSWEARHOUSE

Mooi sporthorloge, mooie prijs en snelle bezorging.

• Nina
    Geverifieerde klant van SPORTSWEARHOUSE

Snelle levering, goede prijs.

• Ralph Habets
    Geverifieerde klant van SPORTSWEARHOUSE

Zeer goede en snelle service!

• Peter
    Geverifieerde klant van SPORTSWEARHOUSE

Snel bezorgd en een vraag eerder nog sneller en correct beantwoord

• René
    Geverifieerde klant van SPORTSWEARHOUSE

Scherpe prijs! Snelle levering.

• Stefan Kalsbeek
    Geverifieerde klant van SPORTSWEARHOUSE

Snel geleverd en zeer scherp geprijsd!

• Garnt Swinkels
    Geverifieerde klant van SPORTSWEARHOUSE

Goed geprijsd en snel bezorgd

• Esther Damen
    Geverifieerde klant van SPORTSWEARHOUSE

Prima, supersnelle service. Dank!

• Meg
    Geverifieerde klant van SPORTSWEARHOUSE

Prima service! Garmin horloge besteld welke bij post nl zoek raakte. Arthur maakte meteen duidelijk dat dit niet mijn probleem was. Na een weekje wachten is er een tweede horloge opgestuurd welke wel is aangekomen.
    Top geregeld!! Vette onvoldoende vier post nl!!

• Elwin
    Review voor SPORTSWEARHOUSE

Zeer goede service, horloge besteld voor mijn vrouw. Die vond het niks. Zonder problemen terug kunnen sturen en snel mijn geld terug gekregen. Top!

• William van Dijck

Snelle uitstekende levering

• Luuk
    Geverifieerde klant van SPORTSWEARHOUSE

Uitstekende service! Besteld product was even niet op voorraad en ze hebben actief contact gezocht om dit te overleggen. De gedane belofte uiteindelijk ook nagekomen dus wat mij betreft TOP!

• Bartele
    Geverifieerde klant van SPORTSWEARHOUSE

Binnen 10 minuten na bestelling werd ik gebeld. Product was niet op voorraad, en of dit een probleem was. Voor mij geen probleem. De levertijd was een klein weekje later, en dit kwam perfect uit.