SOSHIN.nl

SOSHIN.nl

Al 16 jaar de grootste online shop voor al je pantys, kousen, maillot, leggings, kniekousen, overknees, sokken, body's en lingerie! Alle artikelen zelf op voorraad en dezelfde werkdag nog verstuurd, zodat je er snel van kunt gaan genieten.
9,3
Filter 3568 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 3327 met beschrijving

• Karla Cozijnsen
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

Ik heb een legging XXL besteld die geschikt is tot 1.90m en ik ben 1.78m. De legging komt tot halverwege mijn kuit en binnen 10 minuten zat de tailleband tot net boven mijn bilnaad. Deze aankoop is teleurstellend. Ik heb de firma Soshin gemaild en geen reactie ontvangen.

Antwoord van SOSHIN.nl

Hoi Karla! Wat vervelend om te horen! Ik kan geen mailtje van jou terugvinden hier, dus zou je deze nog een keer willen sturen naar info@soshin.nl dan duik ik er gelijk even in. Groetjes, Bar

• Anneke
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

Wederom na nog geen dag is de fleecepanty al weer kapot bij de voet.

Antwoord van SOSHIN.nl

Hoi Anneke! Zou je een bericht hierover willen sturen naar info@soshin.nl Dan kijken we wat er aan de hand is. Groetjes, Bar

• Hoe beoordeel je SOSHIN.nl?

• J.P. Schilte
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

Prima service, snelle leveringen en kwaliteit is goed. Zeer klantvriendelijk

• Lizzie....
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

Fijn geprijsd, netjes verpakt en snel geleverd. Panties zijn erg mooi en de maat is precies de maat.

• RV
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

Service met beetje extra aandacht (dmv kaartje) en prima geprijst

• A.M.C Branten
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

Snelle levering iets te kleine maat van de zwarte panty met kantrand

• Jacko Weijers
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

Snelle en goede service met een persoonlijke boodschap bij aflevering in het pakket, dat maakt het extra waardevol

• Anja Heijkoop
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

Fijne website met goed zittende panty's.

• M.

Verkeerde kleur bezorgd

Antwoord van SOSHIN.nl

Hoi Mandy! Nee hoor, je hebt echt de kleur Light Natural besteld en deze dus ook gekregen. We werken met scanners en barcodes bij SOSHIN, dus het is bijna onmogelijk om een verkeerd artikel te sturen en het systeem gaat uit zichzelf geen andere kleur voor je uitzoeken ;-) Uiteraard kun je de panty terugsturen naar SOSHIN en dan maken we het bedrag van het artikel direct terug naar je over.

• Leendert Vreugdenhil

Tip top

• Belinda
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

Duidelijk, snel en goede service/levering, voldoet aan de verwachting, erg blij mee.

• Willy
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

Snelle levering en hele goede kwaliteit! En ook erg leuk dat ze een bedankt kaartje meesturen...

• K Jansen
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

Fijne webshop, de bijzondere panty's voegen echt wat toe!
    Snelle levering en humor op de website bij de omschrijvingen.

• Rodney
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

Snelle levering en uitstekende service!

• Rena Sterckx
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

Snelle verzending en fijne service 👌

Antwoord van SOSHIN.nl

Wat fijn om te zien, dat je zo tevreden bent :-) Heel graag tot de volgende keer bij SOSHIN!

• Elinor
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

Goede service en leuke vibe. Ik ben er blij mee.

• Anna
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

Mooi aanbod, mooie prijs en een supersnelle verzorgde levering.

• Elise
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

Mooie producten, snelle levering met een leuk briefje erbij!

Antwoord van SOSHIN.nl

Hoi ELise! Wat fijn om te lezen, dat je zo tevreden bent :-) Heel graag tot de volgende keer bij SOSHIN!

• Jaap Pekelaer
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

Altijd fijn om bij Soshin iets te bestellen, persoonlijk,snel en vriendelijk. Goeie collectie ook.

Antwoord van SOSHIN.nl

Hoi Jaap! Wat fijn om te lezen, dat je zo tevreden bent :-) Heel graag tot de volgende keer bij SOSHIN!

• Janien
    Geverifieerde klant van SOSHIN.nl

levering was goed .alleen post.nl , aoutomaat werkte niet dus wat langer wachten

Antwoord van SOSHIN.nl

Hoi Janien! Wat fijn om te zien, dat je zo tevreden bent en gelukkig werd het opgelost met de kapotte automaat van postNL. Heel graag tot de volgende keer bij SOSHIN!