SONkussen
Christel Dings-Muijsers
Heerlijk kussen.
Patrick
Fijne verpakking en prettige hulp toen ik het kussen en een kussensloop terug stuurde voor een ander model. Goede kwaliteit kussens, SONkussen kende ik niet en was voor mij een gok, maar ik ben blij dat ik daar bestelde.
Hoe beoordeel je SONkussen?
Wil
Ik kocht dit kussen voor een vriend op leeftijd (83 jaar) voor in senioren bed.
Draaien in bed was moeilijk evenals de juiste slaaphouding vinden. Dit kussen, in ander formaat en daarmee lichter (makkelijker hanteerbaar) dan het Nederlandse kussen, biedt uitkomst! Eindelijk slaapt hij weer. -
Liselot van Bussel
Super snelle levering. Keurige afhandeling van mijn bestelling met een persoonlijk bedankje erbij. Heel netjes ook. Product bevalt prima. SONKussen een echte aanrader!
Margo Kroezen
Prima service. Snelle levering.
LK
Snelle levering, fijn kussen, gezellige hoes! En een gezellig kaartje erbij, ik hou ervan!
Vera Wartna
Mooie kwaliteit en slapen heerlijk
Edward
Snelle levering en uitstekende kwaliteit! En een lief briefje erbij 😀
Marion Beelen
Snelle levering en mooie kwaliteit! Super blij mee.
MLK
Prima kussensloop. Mooie stevige stof en netjes afgewerkt. Blijft prima na wassen en drogen in de droger.
Nicky
Slaapt prima
Ronald Hofstra
Is wat het beloofd!!
M. vd B.
Het product was goed verpakt en snel binnen. Goede kwaliteit hoofdkussen en we weten nu waar we voortaan meer bestellen!
Mechteld Wijnen
Prima service, snelle levering, netjes verpakt.
Denise Koerts
Prima produkten ,snel geleverd ,een tevreden klant!
Paul Bordon
Zeer vlotte bestelling en levering
Beau
Mijn kussenhoes past beter dan die van de HEMA zelf. Erg blij met deze service op maat!
Jacobine Van waardhuizen
Goede kwaliteit en service
Pauline de Jong
Goede communicatie en uitstekende service!
A.C. Versteeg
Fijne website, fantastisch persoonlijk contact en UITSTEKENDE service!!