SO CLEVER
Ingrid Krook
Bestelling was snel bezorgd. Een item geretourneerd, helaas daarover nog geen reactie gehad.
Jill Bron
Hele fijne producten
Hoe beoordeel je SO CLEVER?
Albert Diederik
Snel en goed verpakt geleverde en een mooi product.
Sjoerd Water
Mooie prijzen en goede service!
jet
Snel en helemaal in orde
AvT
Mooie stevige bakken
Stefan Jan van den Berg
Kapot item pas na 3 keer herinneren opgestuurd
J.G.
Snelle levering, product voldoet aan alle eisen.
Antwoord van SO CLEVERDankjewel voor je positieve review! Nog heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens.
Groetjes,
Het So Clever team
P.Cuperus
Bamboe bakjes besteld.
Prima en snel bezorgd.
Johan
Er was een onvolledige levering door de drukke periode .Deze werd dadelijk recht gezet.
Antwoord van SO CLEVERWe doen altijd ons best om foutjes zo snel mogelijk op te lossen! Fijn om te horen dat je goed contact hebt gehad met onze klantenservice. Dankjewel voor je review en veel plezier met je bestelling!
Groetjes,
Het So Clever team
D
Goede service en goede producten
Mirtil
Snelle levering, keurig verzorgd.
Marjan Altena
K
Goede kwaliteit
Charlotte
Afmetingen van het bakje waren net te klein. Het retourlabel aanvragen lukte niet wegens een probleem met de website en ik heb nog niks gehoord over mijn retour/terugbetaling.
Red Heat
Krukje besteld. Ik had een zwart krukje aangeklikt maar ze sturen een random kleur op. (Groen zwart of geel).
Achteraf stond erbij dat je niet de kleur zelf kan kiezen, maar om dat te zien moet je eerst op een uitklap menu klikken.
Gelukkig heb ik geen geel krukje ontvangen. Dit is echter wel een rede om niet meer bij So Clever te bestellen in de toekomstAntwoord van SO CLEVERDank voor je feedback. Het spijt ons dat je de bestelling op deze manier hebt ervaren. Dit is inderdaad het enige item in ons assortiment waarbij de kleur niet vooraf gekozen kan worden. De fabrikant levert alle varianten onder dezelfde barcode aan, waardoor we deze in ons warehouse helaas niet afzonderlijk kunnen uitsorteren.
We begrijpen dat dit niet ideaal is en nemen je ervaring mee om de productinformatie nog duidelijker zichtbaar te maken. Fijn om te horen dat je in ieder geval geen kleur hebt ontvangen die je absoluut niet wilde.
Hopelijk mogen we je in de toekomst toch weer verwelkomen als klant — we doen er alles aan om je volgende ervaring wél volledig naar wens te maken. -
John Janssen
Sab
Altijd goede kwaliteit. Prijs soms aan de hoge kant maar is het wel waard!
Michelle
Goede prijs, snel ontvangen