Rustige Nacht

Rustige Nacht

Bij Rustige Nacht geloven we dat een goede nachtrust de basis is voor een gezond en gelukkig leven. Daarom bieden wij alles wat je nodig hebt voor een betere slaap, van praktische tips en wetenschappelijk onderbouwde adviezen tot zorgvuldig geselecteerde producten die écht bijdragen.
slaapcomfort slaapgemak snurken
9,6
Filter 12 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 10 met beschrijving

• Richard Samuels
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Anti snurk maar ik ging er juist meer van snurken en sliep de eerste 2 nachten ook veel onrustiger in tegenstelling tot andere reviews die vanaf dag 1 al het wonderbaarlijke mochten ervaren, dusss.

• Marijke
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Ik ben erg tevreden over deze mondpleisters. Ik heb er al diverse geprobeerd maar dit zijn de enige die de hele nacht blijven zitten

• Hoe beoordeel je Rustige Nacht?

• Stylofij

Fijn om te hebben

• Josi Rademakers - Roos
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

De klantenservice werkt snel en adequaat. Hierdoor is mijn ervaring heel positief.

• Dennis
    Geverifieerde klant van Rustige Nacht

Super snel geleverd, en erg blij met de mond tape. Mijn partner heeft geen last meer van mijn gesnurk, en zelf word ik na jaren eindelijk niet meer met een droge mond wakker. Top!!

• Sander Nieland
    Review voor Rustige Nacht

Goede mond pleisters die de hele nacht door blijven zitten

• Jim
    Review voor Rustige Nacht

Tijdens de koffiepauze liep ik met een collega te grappen over dat mijn vrouw slecht geslapen had. Toen wees hij mij op de snurkbeugels van Rustige Nacht dat ik die eens moest proberen. Die avond zei ik dat tegen mijn vrouw en vervolgens heeft ze de proef op de som genomen. Uiteindelijk lacht zij nu het hardst, want ik slaap nu elke avond met zo'n ding in mijn mond. En zij zal nu zeker wel een rustige nacht hebben. Goed het werkt wel, maar verder een fantastische story zo!

• Linda

• Hans van Deursen