Rumble Store Holland
m.
ik ben niet tevreden over het feit dat jullie niet de juiste maat hebben gestuurd waardoor ik mijn pakket terug moest sturen een de kosten voor mijn rekening zijn. Niet professioneel van Rumble. Ik ga ook niet meer bij jullie iets kopen en zeker niet in mijn omgeving jullie adres adviseren.
Antwoord van Rumble Store HollandOm dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, willen we je vragen om een foto van het ontvangen product toe te voegen als bijlage en naar de klantenservice te mailen.
Zo kunnen we beoordelen of er een fout aan onze kant is gemaakt.
Als wij een fout hebben gemaakt, zorgen we ervoor dat je het product kosteloos kunt retourneren. Mocht je echter zelf de verkeerde maat hebben besteld, dan zijn de retourkosten voor jouw rekening.
Neem gerust contact op met onze klantenservice voor verdere vragen of ondersteuning.
Alvast bedankt voor je medewerking!
Team Rumble
remon
Goede service met proberen word je snel geholpen
Hoe beoordeel je Rumble Store Holland?
Ton
Bedankt voor de snelle levering en goede service
💞BooBoo💞
Gisteren (14-05-2024) bokshandschoenen en binnen handschoenen besteld, vandaag (15-05-2024) binnen!
Vanavond gelijk uitproberen🎉🎉
Dank voor de snelle levering❣️❣️ -
Dion
Zaterdag in de winkel geweest, goed geholpen door Roos, helaas bleek thuis dat er bij de bokszak geen karabijnhaken zaten voor aan de bokszak. Deze zelf gehaald bij de karwei en de kosten van 4 haken zijn terug gestort door Rumblestore. Prima service en heel tevreden met de oplossing!
Quinty
Perfecte service en zeer vriendelijk personeel mooie spullen voor goede prijs
Sabina
Geweldige service en snelle verzending. Bokshandschoenen waren stuk gegaan. Zonder pardon zijn nieuwe opgestuurd. Top!
Dennis
Vakkundig advies en perfecte afhandeling
André
Vriendelijk personeel.
Had een karate pak besteld en zou afgelopen vrijdag binne. Zijn maar door afmelding leverancier zou het dinsdag binnen komen.
Haas nog niet gebeld maar er werd gezegd excuses en zou een mooie korting krijgen of iets. Ben benieuwd....... -
Ad
Goede service en als het even tegenzit goede communicatie en compensatie.
Top webwinkel -
Ab
Fijne en snelle service. Had voor het eerst een issue en werd direct en snel opgelost! (Op zondag avond zelfs) dus top! Verder erg tevreden met de producten
lies
keurige en snelle service. springtouw was erg snel stuk. ik heb gebeld, moest hun even foto's sturen. binnen 5 min reactie terug. en krijg een ander touw.
Britt Hemelaer
Hele goede service! Supervriendelijk
Cyntia Borges
Producten van goede kwaliteit!
Damian van Hien
Alles was naar wens
Kobus Kunneman
Niet duur en snelle levering
Michel van Doornmalen
Lucas Haitsma
Goed kwaliteit, snel geleverd.
Michel de Poter
Bestelling netjes afgehandeld ondanks dat produkt was uitverkocht
A Karim
Snelle levering kwaliteit goed