Roses Body Care
U kunt uw bestelling daarom snel in huis hebben.
Dorien Wolters
Goede service. De juiste bh gekocht. Ze denken goed mee. Ontzorgd. Blij mee.
Antwoord van Roses Body CareDankjewel voor het compliment en de review. Inderdaad ook op afstand proberen we zo goed mogelijk mee te denken! Groetjes, Nienke
Annick
Snelle
Hoe beoordeel je Roses Body Care?
Kaye
Zeer tevreden. Bedankt
A.h. Van veen
Geweldige service volgende dag al in huis.
Frida Wonink
Het bestelde artikel (een topje) bleek niet geschikt te zijn voor mij. Dat was geen enkel probleem. Ik ontving het door mij betaalde bedrag onmiddellijk na de retourzending terug.
Antwoord van Roses Body CareDankjewel voor je review Frida, ja dat was jammer dat het niet goed zat... groetjes, Nienke
Dorien Jansen
Snelle levering en goede service
Jos Dilissen
Levering was zeer snel en correct.👍.
Vlinder
Setje is net zo mooi als op de foto en zit heerlijk
Angela Hommerson
Ans Botterhuis
In de winkel heel fijn geholpen, BH en prothesehemdje gekocht.
Om een passend badpak te vinden was erg moeilijk omdat ik vrij dunne benen heb, maar Karin had een goede oplossing bedacht, er werd aan de onderkant een extra stukje dubbel gevouwen en een paar dagen later werd het al met de post toegestuurd.
Nu paste het perfect. 👌 thanks super fijn.Antwoord van Roses Body CareDankjewel Ans voor het compliment en de mooie review. Wij vinden het altijd leuk als we met een kleine aanpassing een BH of badpak toch net goed kunnen laten zitten! Groetjes, Nienke en Karin
Jacqueline Schippers
Mooie pasvorm, super kwaliteit van het badpak, liefdevol verpakt en verstuurd in een stevig pakketje. Vlotte verzending!
Marianne Roitteveel
Prima service, snelle levering in het buitenland.
Antwoord van Roses Body CareJa we versturen sinds kort naar alle landen in Europa. Het is dan altijd afwachten of de post snel of langzaam gaat, wij doen wat we kunnen en meestal gaat het best heel snel. Graag tot de volgende keer! Vriendelijke groeten, Nienke Danhof
Gerda
Past goed. prima kwaliteit, verzending oke en snel,
Nicole Möhlmann
Zoals altijd weer een perfecte service!! Ik had gevraagd of ze wilde bellen zodra de bikini die ik graag wilde hebben binnen was en Nienke belde me heel vriendelijk op dat ze mijn maat online ging zetten zodat ik hem gelijk kon bestellen. De volgende dag lag hij al in de brievenbus, hij zat perfect en was zo mooi, heel blij mee! Nogmaals dank!
Antwoord van Roses Body CareHeel graag gedaan hoor! heel veel plezier met de bikini, groetjes, Nienke
Marieke Daalmans
Prima spullen, goede website , snelle verwerking van bestelling
Esther
Fijne winkel, mooie producten en uitstekende kwaliteit. Snel en zorgvuldig geleverd. Blij mee
MN
Goede en snelle levering
Miranda Stienen
Goede en snelle service
Hettie Zweers
Geweldige service! Producten werden vlot opgestuurd - en er werd met me meegedacht in oplossingen.
Monique
Snel geleverd en mooie functionele prothese bh.