Ropacare
Karin Van Zaanen
Werken goed snelle service
Frans Voet
Goede producten werken goed tegen schimmelnagels. Ik had ook jaren last van een irrigerende gehoorgang. Nadat ik de oregano capsules was gaan gebruiken merkte ik dat de geïrriteerde gehoorgang verdwenen was. Dus de oordruppels voorgeschreven door mijn huisarts hoefde ik niet meer te gebruiken.
Hoe beoordeel je Ropacare?
Nel van Mourik
Nog steeds tevreden
Marjanne Claessens
Service prima en snel
N.C.
Mooi produkt en heb ook echt het idee dat het werkt.
Bestellen en verzending/aflevering gaan helemaal oke.
Ook leuk dat er 'n bon bij geleverd wordt voor 5% korting op de volgende bestelling!
Rosa
Na werkelijk alles te hebben geprobeerd (van laseren en middeltjes van de drogist tot speciaal candida dieet), de oregano-olie en -capsules een kans gegeven. In combinatie met 4 weken kuur met de capsules heeft dit tot een resultaat gezorgd waar ik een half jaar geleden nog van droomde. Mijn nagels zijn schimmelvrij, gaaf en gezond. Heb de olie ruim 2,5 maand 2x per dag gebruikt, geen dag overgeslagen. Nu doe ik het 2-3 per week om het bij te houden. Nog iedere dag blij als ik naar mijn voeten kijk. Ik heb voor het eerst sinds jaren weer slippers aan zonder schaamte. Beste gevoel van de wereld! Dus ik zou zeggen: geef het een kans. Het is een zeer betaalbaar product en de resultaten zijn echt fantastisch! Succes :)
Helga vd Dungen
Goede snelle service
cees
mooi product, snelle levering
Kees Fiers
snelle levering, had mijn product zo in huis
Marjolein Bosman
Goede service, snelle reactie op je vragen. Kotom heel goed!
Meriam Graat
De olie werkt super goed de kalk /schimmel nagels zijn al binnen een paar dagen minder geel en lijkt echt zijn werking te gaan doen
Frans Voet
Heel snelle levering.
Patricia Sevilla
Top & snel geleverd!
Jan
snelle bezorging en mooi product
Cora Smits
Vriendelijk en mee denkend behandeld.Top
b
snelle service en volgende dag al resultaat
Harry
supersnelle verwerking van mijn bestelling.
Eugene Hennekam
Snelheid, extra oregano zeepje ontvangen
Marco van Bodegom van Bodegom
gewoon zoals het hoort, goed.
Shar
K vind het een héél goed product.Had wel de olie moeten bestellen i.p.v. de spray. Maar ja, een andere keer zal k beter opletten. Maar erg top product, ga zo door!