Rookmelderwereld
Jan van Rooijen
rookmelder voor een goede prijs en zeer snel geleverd.
Henk Vddussen
Goeie service snel levering
Hoe beoordeel je Rookmelderwereld?
Maurice Daman
Snel geleverd en duidelijke informatie over de aangeschafte rookmelders
FD
Snelle levering, daags nadien in huis.
Winfried Liebscher
Schneller Versand, guter Preis.
Linda Lefere
kees Haaksema
Supper geregeld allemaal
Eric
Uitstekende ervaring. Eén item was niet helemaal naar m'n zin. Gratis retour gezonden, precies op de afgesproken dag een nieuw item ontvangen. Goede communicatie.
Jelger Hulshoff
Bestelling is naar verwachting en goed aangekomen
Viviane Strubbe
De rookmelders, 2 stuks, werden niet geleverd op het gevraagde adres!
en dus nog niet in mijn bezit!Antwoord van RookmelderwereldBeste Viviane, de melders zijn volgens PostNL de volgende dag geleverd op het aangegeven afleveradres. Mochten ze daar niet zijn ontvangen, neem dan contact met ons op, dan vragen wij het na bij PostNL. Groeten, Robin
arie muilwijk
passend advies mbt vervanging oude melder
Jan A
Ik was in de markt voor een vervanger van mijn falende EI146nl. Nu probeerde ik bij een aantal winkels om te vragen of je dit niet meer geleverde model één voor één kon vervangen op de bestaande rf sokkel. Bij de meeste winkels werd gedaan alsof ze de vraag niet begrepen, want ze verkopen natuurlijk liever ook een nieuwe sokkel. Bij Rookmelderwereld hoefde ik maar één keer een aanvullende vraag te stellen om het juiste antwoord te krijgen; (het is inderdaad mogelijk om de nieuwe rookmelder op een bestaande rf sokkel te monteren. waardeloos dat die informatie zo moeilijk te vinden is in de documentatie.)
Meg
Niet alles was op voorraad maar ik ben gelijk hiervan op de hoogte gesteld en een dag later had ik de bestelling binnen. Dus ben tevreden
Soete Kenneth
Lange wachttijd op items en bestelling dan onvolledige bij levering. Na wat over en heen gemail, hebben we dan toch de bestelling volledig ontvangen. Gelukkig.
Antwoord van RookmelderwereldBeste Soete, zoals afgesproken hebben wij een nieuwe batch melders nagezonden. Ik hoor graag of we nog ergens mee kunnen helpen. Groeten, Robin
ronny Feyen
Enorm snelle levering.
C Gijbels
Snel bezorgd!
Marc Dhondt
Vlotte afwerking van begin tot einde
Hubert Fransen
betaalmethode werkt niet als men al gerigistreerd is .
Antwoord van RookmelderwereldBeste Hubert, bedankt voor je feedback. Ik neem contact met je op, want alle betaalmethoden moeten werken, ook als je al geregistreerd bent. Groeten, Robin
Alain Telen
Snelle levering. Goed ingepakt. Snelle afhandeling
Gerrit Rolleman
paste perfekt op mijn vorige rookmelder