Rolroosterwinkel

Rolroosterwinkel

Rolroosterwinkel.nl verkoopt convectorput roosters voor particulieren en bedrijven.

• Frits
    Review voor Rolroosterwinkel

Ik bestel dit niet elke dag. Dus meten is belangrijk. Er kwamen goede vragen over onze situatie.
    Dat heeft er toe geleid dat het nieuwe rooster perfect past en er fantastisch uitziet.

• Katrien
    Review voor Rolroosterwinkel

Prima rolroosters van uitstekende kwaliteit, snelle service, pro-actieve aanpak. Bedankt!

• Hoe beoordeel je Rolroosterwinkel?

• Sander
    Review voor Rolroosterwinkel

Snelle service, op maat, goede proefstukken, ligt prachtig.

• Tineke Timmer
    Review voor Rolroosterwinkel

Na het bestellen van een bepaalde kleur om te kijken of deze mooi was, direct de bestelling geplaatst. Inmiddels hebben we de spullen binnen en ze passen perfect. We zijn er erg blij mee. De levering was zeer snel en correct. Dank!

• Aad
    Review voor Rolroosterwinkel

Dat was wel effe spannend. Na het volgen van de meetinstructie zit je na het bestellen toch in spanning van ‘ heb ik het wel allemaal goed gedaan’. Uiteindelijk was de maat perfect en de uitvoering mooier dan we hadden durven dromen. Opvallend snelle levering.

• Kees de Bruyn
    Review voor Rolroosterwinkel

Helemaal happy.past perfect en in gebruik zeer functioneel.

• Guney
    Review voor Rolroosterwinkel

Ik ben erg goed geholpen door de contactpersoon van de webwinkel. Ik heb een mooie rooster gekregen die perfect past voor een zeer nette prijs. De levering was zeer snel en de rooster was mooi goed ingepakt.

• Hans
    Review voor Rolroosterwinkel

Snelle en uitstekende service. Prachtige rolrooster die perfect past. Prima telefonisch advies gehad.

• Erik Jansen
    Review voor Rolroosterwinkel

Perfecte service. We hadden een niet passende kleur buisjes gekozen en werden keurig gemaild dat een andere kleur beter passend was. De levering was ook snel en keurig en tijdig aangekondigd. Het resultaat is ook prachtig. Heel erg tevreden dus over het proces en het geleverde rooster.

• Post
    Review voor Rolroosterwinkel

Prima rolrooster. Snelle service.

• Arno
    Review voor Rolroosterwinkel

Top service en super snelle levering en alles perfect op de gevraagde afmetingen. Aanrader!

• Peter
    Review voor Rolroosterwinkel

Alles was perfect. Communicatie goed, pakket werd snel geleverd en kwaliteit dik in orde.

• anita
    Review voor Rolroosterwinkel

Na een goed advies is een prachtig nieuwe convectorputrooster van gelakt eiken geleverd Past prima bij onze geoliede eiken parketvloer en bovendien snel geleverd.

• R. van der Velden
    Review voor Rolroosterwinkel

Kleurstalen keurig toegestuurd gekregen, na bestellen supersnelle levering en ontzettend mooie en goed passende roosters!

• J. Vons
    Review voor Rolroosterwinkel

Prettig telefonisch contact waarbij waardevolle tips werden gegeven. Eigenlijk is het principe van ventilatoren plaatsen op de radiator in de convectorput vrij eenvoudig. Koude lucht wordt aangezogen en warme lucht naar boven geblazen. Met als resultaat een hele snelle aangename verwarming van de ruimte. De energie die nodig is voor de ventilatoren is zeer laag. Kortom wij zijn blij met het resultaat.

• Wilfred
    Review voor Rolroosterwinkel

Super mooie roosters passen precies volgens opgegeven maat .en snelle levering . Helemaal tevreden

• Ilse Verbeek
    Review voor Rolroosterwinkel

Heel erg tevreden met ons product van rolrooster.
    Rooster/inlegraam past precies. Heeft een mooie strakke uitstraling.

• Koedooder
    Review voor Rolroosterwinkel

Uitstekend convectorput rooster. Goed geïnformeerd door Vincent. Snelle levering. Prachtig is het.!!

• Bastiaan
    Review voor Rolroosterwinkel

Mooi rooster! Goede en snelle service.
    Perfect! Blij mee! Aanrader hoor!

• Renee
    Review voor Rolroosterwinkel

Prachtige rolroosters - zwart, mat gemoffeld. Prettige klantenservice.