Roldeco
Peter
De service van Roldeco is uitstekend. Uitblinkers in kwaliteit en vriendelijkheid.
Reina Bruns
Wat een goede service. Superkwaliteit, lage prijzen,alles snel geregeld en superaardige mensen. Ik koop nergens anders meer gordijnen. Ik raad iedereen dan ook roldeco aan.
Hoe beoordeel je Roldeco?
Remco
Mijn product is niet compleet geleverd. Helaas is de motor niet gemonteerd. Dit heeft Erman ook netjes toegegeven. Na diverse malen de afspraak voor ophalen niet te zijn nagekomen is het vanaf Juni inmiddels stil geworden. Ik stuur regelmatig berichten, er wordt echter niet meer gereageerd. Echt te asociaal voor woorden.
Laci Nemeth
Mooie plissehorren voor het raam gekocht. Op maat gemaakt en eenvoudig te monteren. Helaas liep de levering wat vertraging op maar was voor mij geen probleem.
Antwoord van RoldecoBeste Laci,
Fijn om te horen dat onze horren een positieve eindresultaat hebben gemaakt.
Excuses voor de vertraging het was enorm druk in de productie :(
Herald
Goede service en alles snel en netjes ingemeten en geleverd
Antwoord van RoldecoBeste Herald,
Bedankt voor de review top om te horen dat alles netjes is verlopen.
J.köttgen
Tevreden over het product. Communicatie over de levering gaat zeer moeizaam.
Antwoord van RoldecoBeste J.Köttgen,
Als eerst mijn excuses voor deze vertraging.
Wegens persoonlijke omstandigheden waren wij afwezig en kwamen wij er helaas niet aan toe om de levertermijn te behalen.
Uw bestelling staat inmiddels gereed en wordt de eerstvolgende pickup dag meegenomen met de koerier voor aflevering.
Wij hopen dat u onlangs het lange wachten alsnog tevreden zult zijn met uw duo rolgordijnen.
Erman | Roldeco -
Victoria
Zeer slechte communicatie, twee maanden lang moeten wachten op een rolgordijn.had gevraagd voor een adres wijziging het zou allemaal in orde komen, gelukkig kon ik alsnog bij de bezorgdienst zelf her adres aanpassen.
Antwoord van RoldecoBeste Victoria,
Ik zie inderdaad dat uw bestelling in de wacht heeft gestaan doordat wij op een nieuwe materiaallevering hebben moeten wachten. Excuses voor deze vertraging.
Dit komt vooral door de onverwachte drukte die wij hebben gehad in de zomermaanden.
Ik zie geen verzoek om een adreswijziging van uw bestelling, heeft u dit per email of whatsapp bericht aangeven bij onze klantenservice?
Ik hoop dat u onlangs het lange wachten alsnog tevreden zult zijn met uw aankoop.
Erman | Roldeco.n -
Cem
Ik vind kwaliteit en prijs verhouding uitstekend, vergeleken met andere winkels (concurrentie)
Antwoord van RoldecoBeste Cem,
Bedankt voor de leuke recensie en fijn om te horen dat onze producten worden gewaardeerd.
Ik wens u veel woonplezier met uw nieuwe duo rolgordijnen en hopen dat wij u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn.
Kees Konings
Snelle levering, prima product, fijn contact, zeer tevreden met de duo rolgordijnen en een geweldige service !!
Antwoord van RoldecoBeste Kees,
Bedankt voor de positieve recensie!
Ik zie dat u inmiddels weer een bestelling heeft geplaatst bij ons. We zullen ons best doen om deze ook zo snel mogelijk met de koerier mee te geven voor aflevering.
Erman | Roldeco.nl
leen de ronde
Heb nog niks binnen gekregen, een keurig berichtje gehad dat er foutje was geweest bij de productie van mijn plissé hordeur
Dila S
Duorolgordijnen besteld en ze zijn perfect en snel aangekomen!! Hele goeie service !!
Antwoord van RoldecoHoi Dila,
Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen met uw nieuwe duo rolgordijnen.
Een hele fijne dag gewenst!
Olaf van der Veen
Duo rolgordijn hier besteld omdat ik nergens één voor mijn raam kon vinden van 312cm breed. Mooie vierkante cassette design ziet er strak uit en na een week geleverd top.
Antwoord van RoldecoHoi Olaf.
Bedankt voor de positieve feedback!
Goed om te horen dat wij u hebben kunnen helpen met deze beperkte maten.
L. Barkevica
Contact ging snel en makkelijk. Inmeten snel ingepland en levertijd was maar een week of 3. Ziet er prima uit qua prijs/kwaliteit verhouding.
Antwoord van RoldecoBeste L. Barkevica,
Bedankt voor de positieve recensie!
Wij wensen u veel woonplezier zonder insecten in huis met uw nieuwe hordeur :D
Reyhan Horasan
Goed en deskundig advies. Hele goede prijs en kwaliteit verhouding. Heel blij mee.
Antwoord van RoldecoBeste Reyhan,
Bedankt voor de positieve feedback!
Namens team Roldeco wensen wij u veel woonplezier met uw nieuwe raamdecoraties!
Marjolein Wever
Vriendelijk, snel en netjes
Antwoord van RoldecoBeste Marjolein,
Danku voor de 5 sterren dat word zeer gewaardeerd!
Marjon
Super vriendelijk en een snelle levering en plaatsing. We hebben een uitzondelijl grote maat omdat we onze terras overkapping mug vrij willen hebben maar het is heel proffecioneel opgepakt. Super tevreden
Antwoord van RoldecoBeste Marjon,
Bedankt voor de recensie!
Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen om van de muggen af te komen! :D
Arie Klein
goede service
Antwoord van RoldecoHoi Arie,
Bedankt voor de 5 sterren en een hele fijne dag gewenst!
Jans Brouwer
Nadat er eerst telefonisch contact is geweest kwamen ze snel langs volgens afspraak. Goed advies gegeven, en snelle levering. Ook de montage is uitgevoerd, dit na alle tevredenheid. Zeker een aanrader!
Antwoord van RoldecoBeste Jans,
Bedankt voor de positieve feedback dat word gewaardeerd!
Wij wensen u veel woonplezier met uw bamboe jaloezieën.
Abdul Masih
Heel vriendelijke mensen komen afspraken na echt een aanrader
Antwoord van RoldecoBeste Abdul Masih,
Bedankt voor de positieve feedback!
Wij wensen u veel woonplezier zonder insecten met uw nieuwe horren :D
Annette Noot
Snelle levering. Prima product. Fijn contact. Zeer tevreden met de duo rolgordijnen!!
Antwoord van RoldecoBeste Annette,
Tof om te horen dat alles naar wens is verlopen met uw nieuwe duo rolgordijnen.
Erman | Roldeco.nl