Robotmeester
Marieta De vos
Top!
Wybo Hoekstra
Goede en snelle service.
Had een tweede kans robotstofzuiger gekocht. Dez had echter problemen.
Er werd snel en vriendelijk gereageerd en zonder problemen een andere ontvangen. Verder goede en mooie producten. -
Hoe beoordeel je Robotmeester?
Marco Roede
Na de bestelling pas na 5 dagen e-mail dat de bestelling was verzonden. Dit terwijl op de website staat voor 15:00 besteld volgende dag bezorgd. Dit maakte me wel ongerust of het geen nep website was, ook omdat in de afzender in de bevestigingsmail geen “robotmeesters” stond.
Suzanna
De eerste bestelling werd niet geleverd, na contact ruimschoots vergoed doordat ik een beter exemplaar aangeboden kreeg.
Erik Meuffels
Een goede en eerlijke prijs. Zeer goede communicatie en service. Ik ben een zeer tevreden klant!!!
Jdvd
Goede service, snel geleverd en zeer vriendelijk.
Vic Sanders
Goede service en snel contact
MH
Prima service en goed toegankelijk indien er een probleem opgelost moet worden
mj
Geweldige service!
Peter van Huenen
Wij hebben sinds kort een robot schoonmaak machine met dweilfunctie en we zijn erg tevreden.
Martin Kuilder
Ik heb dweiltjes en filters besteld en zelfs iets meer ontvangen dankjewel
M P Dernee
Super snel geleverd.
Vindt het alleen ERG jammer dat de beschrijving NIET in het Nederlands is.
Maar kon terug vallen op Tomas , die erg vriendelijk was en is👍
Willy
Mijn heerlijk robot met dweilfunctie , dweilde niet meer. Ik bleek filter te moeten vervangen. Ben zo vriendelijk en vol geduld, met kennis geholpen! Hulde
Erik
Goed bedrijf met een fijne after sale service. Klein probleempje met apparaat werd direct verholpen na WhatsApp contact.
Larissa van den Berg
Hele fijne service
Hele fijne service! Nadat onze robot stofstuiger een storing had de volgende dag al een nieuwe in huis! Hele snelle reactie en een fijne klantenservice. Super blij met onze Robot stofzuiger en dweil.
Ron Kabalt
Fijne en snelle levering. Super goed geadviseerd via de chatbox. Zijn erg blij met onze nieuwe hulp
Gerrie Wessels
Snelle en goede sevice. Volgende apparaten komen ook van Thomas Robotmeester
Sabine Di Fiore
Gemakkelijke website, goed prijzen, leuke artikelen. Mijn robot stofzuiger doet het heel goed 😊
Vicky De Weghe
Snel geleverd , duidelijke informatie op de website , prima verpakt en snel opgestart. Wij zijn alleszins heel tevreden tot nu toe. Handleiding voor opstart en app zijn compact met de nodige tekeningen, zeer vlot verlopen ! Nu nog de stofzuiger zelf zijn werk laten doen , daar kan ik nog niet over oordelen
Christel Michielsen
Zuigt goed, dweil moet ik nog wat gewoon worden. Maakt niet veel geluid bij het zuigen. Vind zijn huisstation niet zo goed. Tevreden met prijs/kwaliteit.