Rigbuilder.nl

Rigbuilder.nl

Rigbuilder.nl levert Game PC's van Topkwaliteit!

Stel eenvoudig de mooiste Game PC's samen via onze Game PC Configurator of kies 1 van onze geweldige Pre built Game PC's.

De hoogste kwaliteit met 3 jaar garantie en ondersteuning.
9,4

• Erwin
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

Superblij met mijn nieuwe pc. Snelle levering en fantastische service! Van begin tot eind. Bestel hier zeker weer in de toekomst.

• JanJaap
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

Eerst telefonisch goed en eerlijk advies gekregen. Toen online besteld en pc snel en goed thuis afgeleverd. Dikke prima!

• Hoe beoordeel je Rigbuilder.nl?

• Timo
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

Vlot in elkaar gezet en het ziet er allemaal heel netjes uit. Alles werkte zoals verwacht en de computer ziet er top uit. Heb zelf de computer opgehaald omdat bezorgen op mijn adres altijd lastig is. Dat ging ook vlekkeloos.

• Gio
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

Super service tot nu toe ze reageren overal op en denken met je mee! Ook sturen ze vanaf nu met post nl en hoop ik morgen een mailtje met een track&trace code te ontvangen.

• V.L
    Review voor Rigbuilder.nl

Na 3 werkdagen nog steeds geen levering blijven bellen naar leveranciers omringd door packs er wordt elke keer een levering beloofd maar er komt niks dit is inderdaad waar rigbuilder niks aan kan doen maar dit is echt een hele slechte zaak voor packs ik wacht het nog even af tot ik hopelijk mijn pc ooit krijg dan verandert mijn review. tot nu ben ik niet tevreden met de levering ik wil helaas deze review niet geven over de pc want die gaat er perfect uit zien maar de levering is echt ondermaats ik zal moeten afwachten.

UPDATE

ik heb de pc toch uiteindelijk bezorgd gekregen dus 5 sterren voor rig builder en 1 ster voor packs alles werkt naar behoren. En nog even over de eigenaar hij heeft het gelijk aangepast dat ze met post nl verzenden en niet meer met packs. Echt heel goed bedrijf luistert goed naar klanten en is heel makkelijk te bereiken op whats app ik kom zeker terug voor mijn volgende pc over een paar jaar. Echt fantastisch.

Antwoord van Rigbuilder.nl

Wij zijn ervan op de hoogte. Dit is een probleem dat in de laatste paar maanden steeds meer naar voren is gekomen. Daarom is er besloten om per direct geen zendingen meer te versturen via Packs. Wij gaan verder met Post NL en hopen dat verzendingen hiermee beter en sneller aankomen bij onze klanten.

• Precies wat je verwacht!
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

Net als vorige keer, goede adviezen gegeven en ook praktische zaken belicht. De prijs was scherp en de levertijd was zeer netjes.
    De computer draait als een zonnetje!

• Ryan
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

Snelle levering en uitstekend in elkaar gezette pc met alle documenten en extra spullen erbij geleverd. Helaas moest ik zelf er achteraan om te kijken wanneer en hoelaat hij precies geleverd zou worden, anders zeker 5 sterren.

• Floris van der Hoff
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

Super service etc, helaas zette de bezorging mijn €900 pc zomaar voor de deur.

• Rob van Stenus
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

Grootste voordeel is dat je een eigen configuratie kan samenstellen, goede prijzen en communicatie met de klant.

• Kaan Tarkan
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

fantastic work as usual. Made my second purchase over the span of 5 years now, couldn't be happier with the outcome! Definitely recommended.

• J.G. Boeters
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

Goede Service, goed app en mobiel contact gehad volgende keer kom ik zeker terug hier.

• Frank
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

Goede producten en uitstekende service

• R
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

Dit is de tweede keer dat ik rigbuilder heb gebruikt om een pc voor mij samen te stellen. De eerste keer was drie jaar geleden, en ik ben zo blij geweest met hoe dat systeem heeft gepresteerd, dat ik wist dat ik wilde dat ze ook de vervanging zouden bouwen. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen!

• Wim Ruysbergh
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

(Belg) Goed gebouwd, zonder schade ontvangen of losse onderdelen. Kabels zijn netjes en stond klaar voor grafische kaart aan te sluiten. Prijzen eerlijk zonder extreme up charge(vergelijken met de huidige markt van pc bouwers en pre-builds Benelux).

• Tim Smeets
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

De PC was perfect en contact was helemaal perfect, mijn enige probleem is dat de bezorging door Packs.nl wordt geregeld en dat de GPU los werdt geleverd in plaats van in de PC. Packs heeft niet echt de beste reputatie doordat ze altijd vele uren of zelfs dagen later bezorgen dan de beloofde tijd. Alsnog ben ik erg tevreden met de PC en hij werkt uitstekend.

• Noël
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

Goede service, mooi assortiment en redelijke prijzen

• Igor Riabchuk
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

The assembly is actually pretty spectacular - very neat wire management, great air flow. And fast shipment! Great job!

• Dico Duba
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

Fijne service, snel geleverd. Opvallend was dat ik niet hoefde te tekenen bij aankomst van het pakket. Grafische kaart werd in doos meegeleverd, wat tegengaat dat de kaart afbreekt tijdens het vervoer. Had het fijn gevonden als ik er een bericht over gehad had toen Rigbuilder mij berichtte dat het pakket verstuurd zou gaan worden.

• SG
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

Keurige en nette montage, vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Case fans worden stil afgesteld geleverd, super!.

• Frederik Coussement
    Geverifieerde klant van Rigbuilder.nl

Reeds 3de systeem wat ik bij Rigbuilder laat bouwen. Zoals altijd, foutloze bouw, snelle service, goeie verzending. Top bedrijf!