Riemen.nl

Riemen.nl

Riemen.nl is ontstaan uit een productiebedrijf van trendy ceinturen voor dames en heren. Het bedrijf is gevestigd in Dongen. Deze gemeente blinkt uit in deskundig- en vakbekwaamheid ten opzichte van de vervaardiging van leder. Vanaf de 19e eeuw verdiende het overgrote deel van de bevolking zijn kost met deze nijverheid. De vele monumentale leerlooierijcomplexen die Dongen kent, illustreren de rijke leder-geschiedenis die in het Dongense DNA is opgenomen.

Voor riemen.nl geldt dat niet anders. Wij zijn na ruim 40 jaar in de lederindustrie uitgegroeid tot een dynamische fabrikant van trendy leren riemen voor dames, heren en kinderen. De veelzijdigheid van ons bedrijf houdt ons nog steeds groeiende!

Omdat het overgrote deel direct uit eigen productie komt kunnen wij snelle en correcte leveringen garanderen. Afhalen is geen probleem evenals retourneren. Dit alles gebeurd onder een dak aan De Leest in Dongen.

Onze riemen of andere accessoires in uw winkel? Neem hierover dan contact op met onze sales afdeling.

Dit kan via mail op eric@thebeltsfactory.nl of telefonisch op 06-24843680
9,0
Filter 2569 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2565 met beschrijving

• Ed Van Roon
    Geverifieerde klant van Riemen.nl

Goede service. Zondag besteld en dinsdag in huis.
    Had meerdere riemen besteld en er ontbrak er één. Mailtje gestuurd en de volgende dag nageleverd. Dik tevreden.

• W A. R
    Geverifieerde klant van Riemen.nl

Vlotte levering en prima kwaliteit

• Hoe beoordeel je Riemen.nl?

• Nellie
    Geverifieerde klant van Riemen.nl

Grote keuze van riemen. Vlotte en zeer nette levering. Riem in een zakje en daarna in doosje verstuurd. Ik kom zeker terug, als ik een riem nodig heb.😆

• Rob
    Geverifieerde klant van Riemen.nl

Had de kleur een tikkie donkerder verwacht, maar dat lag totaal niet aan riemen.nl. Snelle afhandeling en service. Kom hier zeker terug.

• G.A. Smit

prima!

• RW
    Geverifieerde klant van Riemen.nl

Snel geleverd, mooie riemen!

• Maria
    Geverifieerde klant van Riemen.nl

Goede volgservice en snelle levering

• Jeanne

Snel bezorgd, keurig verpakt

• Cora
    Geverifieerde klant van Riemen.nl

Ontevreden. 2 maal niet geleverd welke ik besteld heb. Communicatie was goed. Ik wacht nog wel op terugbetaling van de retourkosten.

• M van Herk
    Review voor Riemen.nl

Verkeerde riem zonder overleg geleverd omdat de andere niet meer op voorraad zou zijn. Nu geen reacties meer op emails. Mijn zoontjw zit nu met een riem die hij niet uitgekozen geeft en niet wilt.

• B Spitman
    Geverifieerde klant van Riemen.nl

Duidelijke foto’s en prima levering. De riem was keurig verpakt.

• Ria
    Geverifieerde klant van Riemen.nl

Snelle levering, zelf verkeerde maat besteld.wij konden naar het bedrijf komen en daar werden terplaatse 2 nieuwe riemen op maat gemaakt. Wat n service helemaal top,bedankt.

• Erik Luyten
    Geverifieerde klant van Riemen.nl

Snelle levering, goede kwaliteit, top!

• Thomas K
    Geverifieerde klant van Riemen.nl

Snel stuk, daarna geen contact meer kunnen krijgen

• Marietta
    Geverifieerde klant van Riemen.nl

Zeer snelle levering, mooie riem!

• Danny Bos

Mooi product, snelle levering

• Thijs JANSSEN

Goede kwaliteit. Super

• Sandra Laurens
    Geverifieerde klant van Riemen.nl

Riem besteld , maat 95 , word er 110 geleverd. Wil je het retour doen , moet je wel zelf verzendkosten betalen ondanks hun het verkeerde opsturen.

Antwoord van Riemen.nl

Beste Sandra

Wij maken fouten en als er dan een slechte review uitkomt is dat zo en heb ik daar vrede mee.

Niet met deze review. De maten staan duidelijk vermeld zowel bij het bestellen als op de pakbon waarvan je akkoord hebt gegeven. Ook staat er bij het bestellen check de maattabel.

3 keer is het dus voorbij gekomen. Daarnaast staat het retourbeleid bovenaan als je akkoord gaat voor de algemene voorwaarden. Dit geval is exact de reden dat we de retourkosten niet in onze producten verwerken. Als u 10 seconden had uitgetrokken om te lezen hoe de maten werken was dit niet gebeurd.

Verder maak ik graag u riemen op maat als u dat aangeeft en nemen wij de kosten van het weer toesturen altijd voor onze rekening. Hierdoor gaat ook bij ons een gedeelte van de winst weer naar de klant.
    m.vr.gr. Eric van riemen.nl

• Laureen Burgh, van der
    Geverifieerde klant van Riemen.nl

Mooie riem! Het was een cadeautje en viel erg in de smaak. Snelle levering.

• Glaisa G.

Geweldige service!..