Richtkijkers.nl
Martin Smeele
Super service. Snelle levering en kennis van zaken.
Sjaak
Top levering, zo snel!
Hoe beoordeel je Richtkijkers.nl?
Joost
Super snelle levering!
Henk Donkers
Snelle levering!
Simon Horst
Ik wacht nu al anderhalve week en heb nog niks gehoord over mijn bestelling
Antwoord van Richtkijkers.nlHe Simon,
We hebben elkaar net aan de telefoon gehad, goed om te horen dat je inmiddels al je spullen hebt ontvangen en dat je tevreden bent.
Noud Croes -
Bob Wessels Beljaars
Het product was niet juist, dus gevraagd hoe ik het moest terugsturen. Snel en goed antwoord gekregen. Alleen de betaling nog niet ontvangen!
roger Boxberger
Bestelling werd geleverd zonder te verwittigen , gelukkig was ik thuis !
Marco Groeneweg
Mooie aanbieding en goede levering
J Toonen
Product incompleet geleverd. Klantenservice al twee weken ‘in contact met fabrikant’ en ze komen zsm met een oplossing. Vooral eenrichtingsverkeer want tot op dit moment , na ‘reminder’ geen update.
Hein Dings
Producten staan allemaal op direct leverbaar, maar blijkt niet zo te zijn. Na twee weken nog geen bestelling binnen, ook geen reactie vanuit Richtkijkers dat het product niet op voorraad was bij de leverancier. Zelf een mail gestuurd en product werd vervangen voor een die wel voorradig was. Verder netjes geholpen, vandaag de 2 sterren i.p.v. één. Zou weer 5 sterren kunnen krijgen als het systeem goed werkt of als je gelijk een mail krijgt dat het niet op voorraad is.
John Van der Voordt
Mooie prijs, zeer tevreden over geleverde items.
Thor Vanhooren
Goede communicatie met de winkel en alles goed verlopen.
Harm den Hollander
Levering duurde lang, netjes om kunnen ruilen voor iets ander model waarvan de levertijd korter was
Jean De Smedt
Heeft toch wat geduurd voor ik mijn bestelling mocht ontvangen
luc maes
Zeer goede service en communicatie
Korte leveringstermijnen
Doet het nodige om eventuele problemen op te lossen en oplossingen te zoeken -
Loran Van Wijnsberge
Is wel ok. Alleen de mogelijkheid om de kijker aan het oog aan te passen lijkt me wat beperkt.
Thomas De Groote
Een betere opvolging van de bestellingen en een duidelijkere communicatie over de levertermijnen.
bert teeuwen
Top en superr goed spul
Jan Vleemingh
Prima!
Johannes Pauwels
Alles goed aan gekomen en alles goed verpakt. Wat ik gekocht heb is perfect past zo ik het wilde.