Reway.nl
Joop
Prima set en op tijd gelevrrd
Max Blokker
Mooie prijzen, goede en snelle service
Hoe beoordeel je Reway.nl?
Oscar
Snelle service, goed product. Netjes verpakt
M. Gerwig
Dacht ik probeer een keer deze website. Snel geleverd, prima verzonden en product helemaal naar wens.😃
Jim Suur
Snelle en meer dan goede levering.
Beyza Altan
Super snel en goeie hulp aangeboden top
Peter den Haring
Bij de productomschrijving stond niet dat het apparaat geen USB aansluiting heeft maar slechts een aanstekersocket. Had ik dat geweten dan had ik iets anders aangeschaft. Het bedrijf is verder okay maar dit was slordig..
Antwoord van Reway.nlBeste Peter den Haring,
De bestelde TomTom is een ouder model welke standaard werd geleverd met aanstekersocket. Wij leveren onze producten zo origineel mogelijk. Als je ons een mailtje had gestuurd met de vraag of we een losse USB kabel na konden sturen was het geen enkel probleem geweest. Jammer dat dit ons meteen 1 ster opleverd, beetje jammer. -
Nick Franken
Update: Na contact een vergoeding voor het verschil gekregen. Zeer netjes, goede service dus aangepast.
PS3 gekocht 5 sterren kwaliteit dus extra duur. Kwaliteit was zeker niet geweldig. Apparaat heeft zat schade, maakt herrie als een gek en is natuurlijk het alleroudste model van de slim die er is. Jammer, als ik weer koop ben ik voorzichtiger -
Astrid
Blij met het zeldzame boek dat ik in nieuwstaat heel snel (2 werkdagen) ontving!
Gertjan Klein
Snel bezorgd, apparaat ziet er prima uit en werkt naar behoren. (Geen minpunten; vijfde ster is gereserveerd voor bijzondere service, die hier niet nodig was. 🙂)
Rene
verkeerde bestelling geplaatst , simpel retourneren en betaling binnen de termijn geregeld.
Noortje
Blij met de aankoop. Ziet er goed uit voor een scherpe prijs.
Peter
Prima spullen en goed levering. Snelle klantenservice.
Igor Kondecki
het product kwam gebogen aan, en heeft uiteindelijk mijn scherm van de 3ds zelf kapot gemaakt.
Antwoord van Reway.nlBeste Igor Kondecki uit Vlijmen, Wat een aparte review. U heeft bij ons Cover / Face Plates voor Nintendo New 3DS - Wit (Nieuw) gekocht. Deze worden standaard iets gebogen geleverd zodat deze goed blijven zitten. Wanneer deze erop zitten zitten deze perfect op de console. Er is geen enkele mogelijkheid dat dit kan zorgen voor een "kapot scherm" aangezien de face plates op de plastic gehuizing zitten. Daarnaast hebben we nooit een mailtje gekregen over iets wat u benoemt, zowel de gebogen artikelen als het kapotte scherm.
P Vergouwen
Snelle levering, mijn camera was zo thuis!
Yvonne van Sark
Prima camera en fijn dat alles goed is gecheckt
gerard Schoonhoven
perfect ga zo door
Yixuan Huang
Goed ingepakt en snel verstuurd
Willem
Alles top geregeld van bestellen tot en met bezorgen.
Samya Regragui
Snel, netjes en alles klopte!