RetroXboxKopen.nl
Ben
Snelle verzending, vrolijke updates over je bestelling. Helemaal top!
Lore
Super snelle levering van een Xbox console.
Hoe beoordeel je RetroXboxKopen.nl?
DjayCee
Vijf sterren voor de service na verkoop, maar minder voor het "First time right" team.
Xbox 360 kwam met defecte DVD-speler en een controller met een toets zonder klikmoment. Xbox360+toebehoren zonder veel omhaal teruggestuurd en na een paar dagen een vervanging ontvangen. Jammer genoeg met de verkeerde voeding. Twee dagen erna de juiste voeding ontvangen zonder de andere te moeten terugsturen. Voeding aangesloten en alles werkt nu perfect! -
JanDS
Goede service, klantvriendelijk. Zeer snelle levering. Top service!
Trusty
Topservice! Werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, waarin iets gewijzigd moest worden. De e-mails na levering ook duidelijk en met een goede portie humor! Ik ga hier zeker vaker bestellen 👍🏼
Arno van den Berg
Nette XBox Classic besteld, hij zag er uit als nieuw en werkt perfect !
Netjes verpakt, met alle bijgeleverde kabels had ik hem zo aangesloten .
Ook het bijgeleverde spel Halo 1 werkte in 1 keer.
Een goed, betrouwbaar bedrijf dus ! -
IuLiAN
Alle games en console zijn perfect aangekomen en heel goed en vertrouwbaar
Gabriel
The products were in good shape, price good, good communication about the order delivery.
SAASE
Superleuke manier van zaken doen! Snel geleverd en zeer netjes. Ook leuk die polijstservice, een frisse start voor een tweedehands spelletje
Peter
Snelle levering en perfecte service. Hier werken alleen maar toppers...
Niels
Snelle levering , super goed product , kan er niets op aanmerken dat niet goed was
arne
Zeer snelle levering, zeer goed ingepakt. Product in topstaat zoals beschreven :-)
Yoeri
Heel goeie communicatie, leuk dat er een persoonlijk kaartje in het pakje zit ! :-)
Vincent
Behalve dat ze een aardige catalogus hebben zijn de prijzen zeer redelijk. Ieder bezoek aan de website en ik vind weer wat ;)
Christiaan
Geen contact gehad maar ben erg tevreden over hoe de verzending is verlopen zoals gewoonlijk bestelling goed verpakt en snel verzonden. Echt top 👍
Huib
Wat een fantastische service! Ik had de Xbox classic besteld. En die kwam echt super snel bij mij terrecht. Met de juiste accessoires (hdmi converter)die jullie hebben aangewezen , kon ik de Xbox direct koppelen met mijn huidige tv.
Nogmaals bedankt voor de service 🫡
Gilroy
Leuke webshop. Niet te duur. Bijzonder origineel in de communicatie en zeer klantvriendelijk. Probleem werd snel en naar tevredenheid opgelost. Persoonlijk schrijven erbij laat zien dat je als klant wordt gewaardeerd.
Dubz
Snelle levering goede kwaliteit
Martijn
Super snelle levering en alles precies zoals beschreven 👌! Echte toppers met veel liefde en plezier ingepakt dat zie je aan alles 🤩!!
Frans
Goeie service , snel geleverd.