RetroNintendoKopen.nl

RetroNintendoKopen.nl

De allerleukste winkel voor al jouw video game nostalgie. Van de Super Nintendo tot de Game Boy en van de PS1 tot de Xbox - wij sturen het allemaal met heel veel liefde naar je toe!
gamen videospelletjes spelcomputers
9,4
Filter 6701 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 6677 met beschrijving

Taal

• Heiko
    Geverifieerde klant van RetroNintendoKopen.nl

Sehr guter Zustand und sehr schneller Versand. Vielen Dank !

• Nathalie
    Review voor RetroNintendoKopen.nl

En dan kom je thuis na een hele lange dag en dan ligt er gewoon een super leuk kerstkaartje te wachten op de mat...van jullie (handgeschreven zoals bij de bestellingen ook super toffe kaart zat) ...wat is zoiets kleins toch geweldig! Dank daarvoor! P.S. ik ben nog steeds heel blij met mijn PSP!

• Hoe beoordeel je RetroNintendoKopen.nl?

• Maarten
    Review voor RetroNintendoKopen.nl

Uitstekende service. Product een goede staat ondanks de leeftijd ervan (used cartridge met originele verpakking). Echt op dezelfde dag verzonden

• Ben
    Review voor RetroNintendoKopen.nl

Top webwinkel! Niet alleen leuk en vernieuwend maar ook prima producten!
    Geen contact met een chatbot maar met echte mensen! Ik had zelf ook een modern bedrijf met de service van toen, dat is Retro Nintendo Kopen ook! Met een ideaal en hard werken zet je iets moois neer! Top!

• Kim

• Anne

Warte seit 2 Wochen auf die Auslieferung,Trackingnummer funktioniert auch nicht

• S. de Groot
    Review voor RetroNintendoKopen.nl

Uitstekend product. Prima service. Goede prijs!

• Alex Udalow
    Geverifieerde klant van RetroNintendoKopen.nl

Alles perfekt. Lieferung, Bestellung und die Qualität der Konsolen. Vielen lieben Dank! :)

• Annet
    Review voor RetroNintendoKopen.nl

Meerdere keren besteld en altijd tevreden met de bestelling en service

• Anne
    Review voor RetroNintendoKopen.nl

Game werd netjes en goed verpakt geleverd, ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending, en de berichtjes waren zoals altijd behulpzaam en vriendelijk. Erg tevreden, bedankt weer! Top service

• MARKO
    Geverifieerde klant van RetroNintendoKopen.nl

Fast delivery, well packed, items true to description on website

• André
    Geverifieerde klant van RetroNintendoKopen.nl

Zügiger Versand, gute Auswahl an Artikeln, netter Kontakt!

• Petries
    Review voor RetroNintendoKopen.nl

Toen ik wist dat deze Game Boy onderweg was naar mij, na een super leuk berichtje wat ik van Retro Nintendo had gekregen, ging mijn hart idd sneller kloppen en begon ik zoals Mario te springen. Toen de pakketdienst voor de deur stond, werd ik net zoals Donkey Kong zo enthousiast en duwde ik iedereen aan de kant om als Princess Peach de deur te openen. Ik kreeg een rare blik van de pakketleverancier omdat ik zooo blij was dat mijn Game Boy eindelijk aangekomen was. Ik maakte zoals Goomba het pakketje open, waarna ik een WAUW moment kreeg, toen ik mijn "nieuwe" Game Boy kon aanschouwen! "Wat heb ik jou lang niet meer gezien," zei ik, het is zeker 35jaar geleden, ja je leest het goed, ik ben zelf ook al een beetje Retro.. (51jr). De Game Boy was/is retro maar zag er goed uit (net als ik :O), het geluid is goed het beeld is goed, wat wil je dan nog meer! Ik zal deze speciale dag dan ook nooit meer vergeten! Mijn dagen kunnen niet meer stuk! Heel erg bedankt Retro Nintendo! ;O)

• Eiji Eggens
    Review voor RetroNintendoKopen.nl

Bizar goeie service en top team om mee te kunnen communiceren!! Deze mensen weten wat ze doen en ze zijn er goed in ook!!

• Bob
    Review voor RetroNintendoKopen.nl

Zoals altijd goede producten en snel geleverd. Zo kan ik weer lang van mijn retro games genieten

• Jasper
    Review voor RetroNintendoKopen.nl

Geweldig leuke webshop met zeer persoonlijke service!

• Caspar
    Review voor RetroNintendoKopen.nl

Verkeerd besteld bericht zonder problemen vervangen voor het goede. Er zat zelfs een kaartje bij met "Sorry" erop. Was niet nodig geweest (het was mijn fout...) maar wel heel aardig!

• Iris
    Geverifieerde klant van RetroNintendoKopen.nl

Loved the personal touch and humor in their communications, it's a business run by Nintendo enthusiasts for Nintendo enthusiasts...what could be better than that? ;)