Resifence
Jeroen
Goede service, snel geleverd.
Paulius Balsys
Good price, fast delivery.
Hoe beoordeel je Resifence?
Enne
Weer werd de levering beschadigd afgeleverd. Dit kan blijkbaar niet goed.
Een slechte vervoerder. Tip: neem een andere vervoerder. -
Frank Kremers
Makkelijk bestellen, snelle levering.
Hans
Goede service. Snelle levering. Prettige klantenservice. Tevreden klant
Hinrich Mordhorst
snelle levering ok al was de levering NIET compleet: dat koste ons wel 1/2 dag extra dat was wel jammer.
Tevreden klant
Goede serves
Niels
Zeer goede service.
freddy
goede kwaliteit goede prijs . alleen kwam het niet op de afgesproken dag , maar twee dagen later . de bezorgdienst wilde het met pijn en moeite na vragen tot bijna bij de deur zetten ze hadden bij de buurman op de parkeerplaats gelegd .de ene bezorger werd behoorlijk agressief en schold mij uit voor K.....M...uiteraard contact met zowel de bezorgdienst als Resifence gehad excuses via dat gesprek gehad en uiteraard NIETS meer over vernomen. beetje jammer !
Peter Bodelier
Goede service, keurige chauffeur die meehielp de spullen bij het huis te zetten. Artikelen zien er goed uit, nog niet kunnen plaatsen, maar dat moet wel gaan lukken.
Arie
André Vermeij
Mijn vragen zijn snel beantwoord, makkelijk kunnen bestellen en keurig op tijd geleverd. Erg tevreden!
Rein van Eekelen
Snelle levering , goede service...goede kwaliteit..., en zeer tevreden.
Wim Van Deurzen
Mooie prijsje goede cijfers
Enne
De geleverde poort was beschadigd.
Klaas
Goed product voor een mooie prijs!
Froukje Meerding
Prima prijs, snel geleverd. Duidelijke communicatie. 1 ster eraf omdat hekwerk aan zijkant 1 spiraal was ingedeukt. Nu moest er bij ons een stukje af dus geen hinder van gehad.
Math
Duidelijke prijzen,en vervoerskosten ,snelle levering .
Mirjam van Loon-Broer
De bestelling werd vlot geleverd. De geleverde materialen zijn van goede kwaliteit.
Arjen Van der put
Keurig geleverd en optijd
Meegedacht qua kleur bij foute invoer