Relax-time
verkoop van massagestoelen
  • Sanne
    Geverifieerde klant van Relax-time

Goede eerlijke prijzen en een uitstekende service

• Lynch
    Geverifieerde klant van Relax-time

Goede service, snel geleverd. Aardige mevrouw.

• Hoe beoordeel je Relax-time?

• Molung Yuen
    Review voor Relax-time

Goed op tijd en op afspraak nakomen plus goede service

• Fijne service, prima stoel
    Review voor Relax-time

Super fijne service! Gebracht binnen 1 werkdag en nog boven gezet ook! Uitvoerige uitleg gehad. Verder: dit is mijn derde massagestoel. De eerste was een tweedehands, oorspronkelijk mega dure stoel (9000 euro), die zo groot was dat we geen eettafel hadden in de woonkamer. De tweede was een kleintje (beetje miskoop: mijn vriendin van 1.43 meter paste er perfect in). En nu dus de A31L van relax-time. In vergelijk met de dure stoel is deze echt prima: alles wat je nodig hebt doet ie. Het functieverschil tussen 9 en 2 duizend euro is niet echt boeiend. Een paar wat minder belangrijke functies heeft hij niet (zoals lende/heupmassage), andere functies heeft deze juist weer wel (voice control, etc). Hij is niet te groot, wat voor mij fijn is: ik ben 169, en zo te voelen zit ik daarmee precies in het midden van het bereik. De ruimte die hij inneemt is niet te groot: voor de royale zitmaat is het geen brede stoel.
    De stof van de dure stoel was wat fijner op de huid, maar deze is ook goed en gemakkelijker schoon te houden.
    Paneel is veel eenvoudiger dan het paneel van de oude stoel. De draaiknop en knopjes links hadden voor mij niet gehoeven: je moet toch op het scherm kijken, dus dan ook meteen het scherm bedienen...
    Hopelijk gaat hij lang mee!

• Hans Jansen
    Geverifieerde klant van Relax-time

Geweldige service, 1 dag na bestellen al in huis.
    Dit bedrijf heeft eerlijke prijzen en is een aanrader 👍👌

• Wilma
    Geverifieerde klant van Relax-time

Dit bedrijf is een echte aanrader.
    Na 1 dag al thuis geleverd.
    Eerlijke prijzen en top service en kwaliteit.

• Donovan Craeynest
    Geverifieerde klant van Relax-time

De a23b is een zalig toestel,in het begin is het wel hevig maar dat moet je gewoon komen,de levering was echt top zondag besteld en maandag had ik hem al,en uitleg was ook prima.echt betrouwbare mensen

• Wim Verboven
    Geverifieerde klant van Relax-time

Geweldige service, alles werd tijdig en netjes geleverd. De stoel geeft een fantastische massage! Bedankt voor de lieve attentie!

• Anita
    Review voor Relax-time

Dit bedrijf is een aanrader en heeft eerlijke prijzen tegen goede kwaliteits massagestoelen. De stoel werd erg snel geleverd door eigen bezorgservice.

• Hendrikx
    Review voor Relax-time

We hebben uitstekende raad gekregen en een krachtige multifunctionele massagestoel gekocht. Wij genieten er iedere dag van. De prijs is goed,de kwaliteit is uitstekend. Zo lijkt de zetel in het begin te krachtig maar zoals de verkopers ons zeiden gaat het steeds beter en zijn de massages nu heel doeltreffend.

• Edith Schulteis
    Geverifieerde klant van Relax-time

Super service, heel klantvriendelijk!! Prima product voor een eerlijke prijs!! Ben er heel blij mee 😃