Red Hart
Redhart.nl is een webshop met een vast lage prijs assortiment. Bij ons kunt u terecht voor al uw cadeaus, speelgoed, huishoud-, keuken- en woonartikelen.

Redhart.nl heeft een breed, actueel en snel wisselend assortiment. Dus wees er snel bij want op=op.

ALL YOU NEED IS LOW PRICES!
7,8

• Lotje
    Geverifieerde klant van Red Hart

Als het goed is krijg ik vlug mijn pakketje

Beste Lotje,

Bedankt voor je review. We zien dat je je bestelling op 7 oktober hebt geplaatst en dat deze netjes op 8 oktober 14:13 bij u is afgeleverd, binnen 24 uur. We streven er altijd naar om onze klanten snel en goed te bedienen, dus we hopen dat je tevreden bent met de levering.

Mocht er toch iets mis zijn met je bestelling of heb je andere vragen, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@redhart.nl. We helpen je graag verder om eventuele problemen op te lossen.

Het Redhart-team

• Rens
    Review voor Red Hart

Ik heb gisteren 2 vazen besteld en kreeg ze vandaag keurig binnen ik ga hier zeker vaker bestellen.

• Hoe beoordeel je Red Hart?

• Sawsan Agha

Snel leveren

• Justas B.
    Review voor Red Hart

Ik had met spoed een schoolagenda nodig. Ik had deze besteld en het kwam dezelfde dag nog binnen. Super verzending.

Beste Justas B
    Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met Redhart.nl. Uw positieve feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om onze service verder te verbeteren.
    Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

• Jayce
    Review voor Red Hart

Goede prijs en hele goede kwaliteit top producten ik ga hier zeker vaker bestellen

• Albert
    Review voor Red Hart

De kleur van de gekochte wandklok wijkt duidelijk af van de foto. Grijs en groen zijn omgedraaid en duidelijk anders wb intensiteit. Ook de rand is anders van vorm al vindt ik dat niet erg.

• Claudia Heijden
    Geverifieerde klant van Red Hart

Fijn, product netjes op tijd bezorgd

Beste Claudia Heijden,

• Yildiz Donmezer
    Geverifieerde klant van Red Hart

Keurig ingepakt en snelle levering. Super bedankt. Er zat ook een extra cadeautje blij. Heel lief. Dankjewel

Beste Yildiz Donmezer,

• Bibi Cooper
    Geverifieerde klant van Red Hart

Verkeerde dingen geleverd en kapot ontvangen… op retour reageren ze niet.

• Pamela Legger
    Geverifieerde klant van Red Hart

Last minute bestelling geplaatst, en de volgende dag al bezorgd! Top! Heel blij met mijn bestelling en mijn dochter ook.

• Isabel van Schendel
    Review voor Red Hart

Had gistermiddag een grote bestelling geplaatst met spulletjes voor mijn kinderen en zijn gelijk de volgende dag aangekomen in perfect shape. Ga zeker nog een keer bestellen bij redhart.

• Fam Van Cleef
    Review voor Red Hart

Mooie messenset besteld als cadeau. Was snel geleverd plus een attentie erbij

• Xxx
    Review voor Red Hart

Had een tweede kans loopfietsje besteld, de omschrijving voor tweede kans is dat er krasjes of iets dergelijks op het fietsje kunnen zitten maar verder als nieuw.
    Het fietsje wat ik kreeg miste een afdekkapje , achterwieltjes zijn scheef en draaien niet, en er zit roest op.
    Met heel veel moeite antwoord gekregen op mail.
    Telefonisch echt niet bereikbaar!
    In mail stond normaal gesproken geen retour mogelijk voor 2de kans artikelen.
    Ik mocht het fietsje op eigen kosten retourneren, maar redhart zou bepalen of ik mn geld zou terugkrijgen.
    Ik heb gekozen om dat niet te doen, de reden hiervoor is ik had al verzendkosten betaald, moest dan ook retourkosten gaan betalen, het fietsje kostte 12,50 ! Dus de verzenkosten zijn dan hoger, en dan zou redhart vervolgens kunnen zeggen sorry wij doen hier niks mee.
    Dus ik vind het heel slecht dat 2de kans artikelen worden omschreven als in principe nieuw kwaliteit met kans op krasjes of beschadigde verpakking, om vervolgens een defect fietsje te krijgen wat zeker niet als nieuw is!!!
    Dus zal nooit meer iets bij Redhart bestellen!!!

• Alieke Markus

Slechte kwalteit, slechte productomschrijving

• Geen naam
    Geverifieerde klant van Red Hart

Ik heb geurstokjes besteld maar scheerschuim gekregen. Hierover een mail gestuurd en 4 dagen later nog geen reactie hierop gekregen.

• Cassy
    Review voor Red Hart

Top service! Had een prachtige vaas besteld en was heel snel geleverd. De kwaliteit van de vaas was ook fantastisch en kreeg er een klein cadeautje bij.

• A.W Coster
    Geverifieerde klant van Red Hart

Beschadigd artikel en kan mailen wat je wil maar je krijgt geen antwoord
    Telefoon nr is er niet. Alleen een nr dat is afgesloten als het belt.

• Sven Maracke
    Geverifieerde klant van Red Hart

Very good and fast delivery

• A Ibrahim
    Geverifieerde klant van Red Hart

Het product dat ik heb besteld was niet wat ik had ontvangen. Ik kan hetzelfde producten in Action winkel bestellen voor 1,99 euro per stuk.

Beste klant,

Wij kopen onze producten in via onze leverancier, het kan zo zijn dat de Action soms ook soort gelijke producten aanbied. Als u niet blij bent met uw bestelling weet u dat u het kan retourneren.

Ik hoop u hierbij genoeg te hebben geïnformeerd.

Boris
    Klantenservice Redhart

• Anouk
    Geverifieerde klant van Red Hart

Snel, goed verpakt, product was tip top in orde en ook nog een cadeautje erbij. Top!