Real Roots
Natuurlijke multivitaminen, synergie in voedingsstoffen & goed opneembaar voor het lichaam.
Onze producten zijn duurzaam geproduceerd & veelal gevriesdroogd voor optimale voedingswaarde.
Kees Van Der Plas
Snelle service en mooie producten
Loes
Snel en netjes verzonden. Gebruik de capsules nog niet lang genoeg om iets van het effect te zeggen maar wel positieve eerste ervaring met het winkelen bij real roots
Hoe beoordeel je Real Roots?
Mike Witkamp
Zoals altijd weer erg tevreden!
Petra
Mooie prijzen goede service en levering
Amanda
Super fijne webshop. Veel informatie, fijne klantenservice en snelle levering. Producten ben ik zeer tevreden over! Op nummer 1 de orgaanmix, wat krijg ik daar veel energie van. :)
Esme Van Hes
Perfecte levering! Voel me veel beter door de supplementen!
Mary
Super goede service! De volgende dag de supplementen al in huis, ook had ik wat vragen en die werden snel beantwoordt!
Barbara
Goede kwaliteit producten, persoonlijk advies van Gio via whatsapp en super snelle verzending. Ook internationaal verzending.
Denise Klouwens
Snelle levering en wat een mooie producten! Van de collageen merkte ik al binnen een week een veel rustiger huid te hebben!
Moss
Pure producten van een pure ondernemer.
Duidelijke website maar vooral ook een duidelijke kijk op zaken vanuit de ondernemer zonder zich te storen aan 'wat men ervan vindt'. Niet alles wat Gino zegt zal door iedereen gewaardeerd worden en er zullen altijd mensen en/of onderzoeken zijn die anders beweren maar het siert Gino dat hij zijn eigen waarheid heeft en hier ook naar blijft handelen.
Dat het afhaalpunt op 100m van mijn huis zit is mooi meegenomen, ook voor zijn ouders overigens die daar een prachtige kinderkleding zaak runnen, een tevreden klant van zowel Gino als zijn ouders inmiddels -
Shereen Stuger
Gino is geweldig! Top klantenservice!
Renske
Fijne producten, waar ik veel baat bij heb.
Tugba ibisoglu
Ik gebruikte al een tijdje een andere merk, maar moet zeggen na het gebruik van Real Roots heb ik pas echt het verschil gemerkt en ook mijn ijzer waarde zijn gestegen na gebruik van milt supplementen waar ik echt heel blij
Esther de Geus
Het was er wederom weer sneller dan verwacht! Het is altijd weer een feestje om mijn lievelingssupplementen te mogen ontvangen. Deze keer ook camu camu besteld, dus nu alle vitaminen bij 1 webshop gekocht, ideaal!
Sandra Koedood
Top service en eerlijke producten! 👌🏻
V Stam
Super service, ik ben nog maar drie dagen begonnen met de oesters, levertraan en vloeibare magnesium. Kan nog geen oordeel geven wat het voor en met mijn lijf doet.
Sarah Vermoesen
Heel goed verpakt
I.S
Super service, and the best magnesium for my body.
Jill Van Damme
Snelle levering! NU UITTESTEN