Real Roots
Natuurlijke multivitaminen, synergie in voedingsstoffen & goed opneembaar voor het lichaam.
Onze producten zijn duurzaam geproduceerd & veelal gevriesdroogd voor optimale voedingswaarde.
Nathalie Bast
Wat een snelle levering! En goed geholpen met mijn vragen bij Gino.
hilda kaptijn
Goede service en fijn persoonlijk contact.
Alles is mogelijk -
Hoe beoordeel je Real Roots?
Kristien Rosiers
Goede service, top product(en)!
Marty
Snelle levering, mooie producten die werken en een allerliefste Gino die bij vragen snel en duidelijk antwoord kan geven
Frank Velsink
Ik had het ook kunnen halen in een Eko winkel bij mij in de buurt, maar had geen zin de deur uit te gaan voor 400 gr zakje. Was snel geleverd en in huis
Bea
Je kunt altijd om advies vragen . Heb meer energie door de capsules en levertraan
Sanne/Sannie
Staat altijd snel klaar en ik kan het ophalen wanneer het mij goed uitkomt. Verder regelmatig nuttige informatie over gezondheid en makkelijk bereikbaar voor vragen. Top!
Linda
Heb nu twee potten levertraan besteld. Topspul voor ‘als de r in de maand zit’!
AG
Goed product en snelle levering - toen ik iets bij willen bestellen (te laat) was het team heel behulpzaam, nog bedankt
Rita Verhaal
Hele snelle levering
Yasmin van der Velden
Mooie producten en fijne beschrijving
Petra
Het zijn echt fantastische producten van hoge kwaliteit. Vooral de orgaanmix en long ben ik fan van. Voor mij is het mijn 'hofleverancier' geworden van supplementen. Ook als ik vragen heb worden die snel beantwoord. En altijd een zeer snelle levering wat erg prettig is :-)
Agnes Mostert
Goede service en super snelle verzending!
Heel tevreden -
Erik Willemse
Prima
Monique Fokkens
Super tevreden!
Tjalle Zijlstra
Product snel geleverd
Charlotte
Goede uitleg en zeer snelle levering
Coco
Fantastische producten en altijd met top service, dankjewel Gino 😄
Sergej kipping
Yolanda Neijman
Goede service en prima producten. Nu ddd er bottenbouillon besteld en bevalt mij heel goed.