Rawa Geschenken
Schilderij
Afspraak is afspraak. Goede service
Gerrit
Prachtige collectie met redelijke prijzen en een geweldige service. Als je er naar toe gaat, en je neemt een foto mee van jou interieur, dan krijg je een goed advies wat mooi bij dat interieur past. Zeker de moeite waard om er eens een kijkje te nemen.
Hoe beoordeel je Rawa Geschenken?
Marian
Beeldje wat we hadden besteld is nòg mooier dan we hadden gedacht! Dankzij het goede advies. Fijn ook de snelle reactie en de vlotte levering.
Rob
Top service
Maaike
Goede service, er was iets mis gegaan bij DHL werd goed opgepakt vanuit Rawa en meteen meegedacht op opgelost. Super fijn.
Wiel
Mooi product en super service. Ik kreeg een vaas waarvan de voet scheef was. Ik kreeg meteen een nieuwe voet. Zonder problemen.
Marloes
Het beeldje dat we wilden kopen, bleek toch niet op voorraad. We werden gebeld met mooi alternatief. Dat werd heel beschermd verpakt en direct verstuurd. Fijne service! Ga de site verder in de gaten houden, mooie kwaliteit spullen.
Christa
Geweldige service, zeer vriendelijk, snelle levering. Mooie artikelen. Ben er blij mee.
Sebas
Fijne en efficiente klantenservice, goed geholpen na fout van DHL. En natuurlijk mooie geschenken te vinden.
Gea
Zeer snelle levering en vakkundig ingepakt! Telefonisch goed bereikbaar, staan je vriendelijk te woord.
Geert
Snelle levering! Helaas door transport defect gegaan. Dit werd heel netjes opgelost door het te vervangen! Echt top service!
Wiel
Goede en snelle service. Ik kreeg een maanvormige vaas met een stalen onderstel dat helaas scheef was. Snel werd kosteloos een nieuwe opgestuurd. Helemaal goed. Hier een tevreden klant.
Maaike
Geweldige service. Snel contact via de Whatsapp. Mooie beeld.
Dank je wel voor de lieve woorden die persoonlijk mocht ontvangen van jullie. Mooie urne .💞 ter na
Top levering !!
Marijke
Mijn bestelling was beschadigd, maar na telefonisch contact en een gestuurde foto was het antwoord van Rawa stuur maar op,binnen een week had ik het nieuwe artikel, zorgvuldig verpakt en helemaal naar mijn zin. Top service van een bedrijf die je kunt vertrouwen
HWH
Fijne communicatie, accuraat gehandeld met goede oplossing! Kom graag weer online terug!
Scheerder
Prettig contact en fijne, snelle service! Ons beeldje was niet op voorraad maar er werd meegedacht met een alternatief. Erg tevreden over de geboden service en kwaliteit. Beeldje is goed beschermd verstuurd in een hergebruikte doos (=duurzame actie).
Cornelia
Sculptuur naar wens geleverd. Prachtig exemplaar.
In het kader van duurzaamheid vind ik het top dat bestelling in reeds eerder gebruikte doos werd verstuurd -
Laura
Uitstekende service. Beeldje van mijn keuze was er niet meer. Er werd meegedacht en naar een alternatief gezocht. Dit is gelukt waar ik heel blij mee ben. Het persoonlijke contact per telefoon en Whatts App was echt super, precies zoals het hoort te zijn! Toppie hele betrouwbare winkel! Enne op tijd geleverd zoals beloofd
Tanja
Goed, persoonlijk overleg gehad toen mijn specifieke bestelling niet op tijd leverbaar bleek. In overleg een iets ander item gekregen, wat snel geleverd werd. Erg blij met het bestelde beeld.