RatioShop
Marcel L.
De levertijd was langere tijd niet duidelijk - niet in de shop, niet in de orderbevestiging, maar pas meerdere werkdagen na de bestelling. Gelukkig was de levertijd niet heel kritisch voor mij.
Op de faktuur ontbraken de transportkosten, dat is weliswaar snel verbeterd maar had eigenlijk gelijk goed moeten zijn. -
Tom Franssen
Ik had graag een duidelijkere beschrijving gehad van de externe verbindingen die mijn bestelde lader nodig blijkt hebben.
Hoe beoordeel je RatioShop?
Walter C. de Boer
mooi product, geleverd volgens afspraak, goed verpakt
Antwoord van RatioShopDankjewel voor je mooie review Walter!
Andre Kok
goede service
Antwoord van RatioShopBeste Andre, bedankt voor de 5 sterren en het compliment over de service. Veel plezier met je bestelling!
Groeten, team RatioShop -
C.Chr. van der Waal
Goede prijs/kwaliteit en snelle levering
Antwoord van RatioShopBeste van der Waal, bedankt voor de 5 sterren en je review! Stellen we uiteraard zeer op prijs!
Karel
Vlotte levering, uitgebreide info op de website
Antwoord van RatioShopDankjewel voor je review Karel, fijn om te zien dat alles goed is gegaan. Veel plezier met je bestelling!
Rob
Goed geregeld
Antwoord van RatioShopDankjewel voor je review Rob. Wij wensen je veel plezier met je bestelling!
Groetjes,
Team Ratioshop -
Fouad Anaimi
Top service
Antwoord van RatioShopBedankt voor de 5 sterren, Fouad! We zijn blij dat dat je onze service als top hebt ervaren.