RVStrapleuningonline.nl
Henri
Na lang vergelijken uiteindelijk voor rvstrapleuningonline gekozen. Fantastische leuningen voor een zeer goede prijs. Geen spijt van. Aanrader!
Mike van Poppel
Online bestelling geplaatst en netjes geleverd. Alles netjes verpakt zodat de leuningen niet kunnen beschadigen. Ben je opzoek naar nieuwe leuningen? Goede en betrouwbare partij!
Hoe beoordeel je RVStrapleuningonline.nl?
André
Snelle levering en het was precies gemaakt zoals ik het besteld had
Maurice
Zeer nette leuningen besteld, ik durf deze partij aan te raden aan iedereen! gegroet, Maurice
B. Wassenberg
Door de vakantie periode was de levering iets langer. In ons geval cruciaal omdat mijn vrouw hoogzwanger is. Gelukkig hebben ze ons goed geholpen en heb ik mijn bestelling zelf kunnen ophalen.
Henk Broer
Prima service en goede uitleg betreffende de werkzaamheden
Inge van Woudenberg
Erg mooie leuningen, ze denken met je mee en snelle en goede service
Jeroen Schonenberg
Mooie prijzen,snelle levering hoogwaardige kwaliteit
Jordy Verhoeven
Snelle levering top service 👍👍
Cor
Super kwaliteit en snelle levering top👌🏻👌🏻
Pieter
Goede producten,
Snelle service, zeer vakbekwaam -
Service
Prima leveringen super
Patrick
Mooie trapleuning, netjes verpakt en goede service.
De wachttijd was wel iets langer dan aangegeven, maar dat was voor ons geen probleem. Persoonlijk vind ik dat ze je wel iets beter op de hoogte mogen houden van je bestelling, ook wanneer ze ongeveer denken te willen leveren. Wij hadden twee leuningen besteld. Eén leuning was bij ons ruw en ik heb daarover gemaild. Ze hebben zonder problemen een nieuwe opgestuurd volgens afspraak. Al met al zeer tevreden. Ik zou hier zeker weer bestellen. -
Twan
bestelde trapleuningen duurt wat langer, ben naar het bedrijf toe gereden en binnen 2 weken was de bestelling er. Eigenaren staan je vriendelijk te woord.
Alleen heb ik 1 trapleuning ontvangen waarbij 1 boorgat niet volgens afspraak is aangebracht. Weer het bedrijf gemaild op 24 juni maar tot nu toe nog steeds geen reactie, dat vind ik jammer. Kwaliteit prima maar service mag echt wel een stuk verbeteren. -
Johan
Geweldige service dik tevreden heel fijn geholpen
Aydemir
Top kwaliteit, mooi prijs
Maarten Koenis
Mooie product, erg blij mee!
Rien
Hele goede service super blij mee, het is helemaal wat ik verwacht had
Daan Ducardus
Top service top werk geleverd
Roy
Zeer tevreden .klant vriendelijk . Producten van goede kwaliteit 👌