Quinn wood
In de webshop vind je woonaccessoires van landelijk, industrieel tot sober en stoer. Diverse unieke cadeau's Verkrijgbaar. Bekijk hier het snel wisselende assortiment. Snelle levering. Wisselend assortiment. Persoonlijke service. Uniek cadeauartikelen.
9,9
Filter 1200 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 869 met beschrijving

• Francisca Doorn
    Geverifieerde klant van Quinn wood

Precies zoals omschreven. En leuk en verzorgd ingepakt!

• Joella
    Geverifieerde klant van Quinn wood

Snelle levering, en geniet altijd van het open maken, het is echt een kadotje om hier iets te bestellen… zo mooi en leuk ingepakt!
    Ik bestel graag hier

• Hoe beoordeel je Quinn wood?

• Linda Aartsen-Naring
    Geverifieerde klant van Quinn wood

De online bpestelling zag er weer TOP uit. Keurig netjes ingepakt , ze maken van elke bestelling een feestje om uit te pakken thuis .Maar ook een bestelling bij iemand anders laten bezorgen is geen probleem .Ook hier wordt aandacht gegeven aan het inpakken en wordt het netjes verstuurd. Ik vind de eigenaren heel sociaal en aardig , niets is ze teveel . Net bedrijf met hele mooie spullen.

• Gina
    Review voor Quinn wood

Ben super blij met mijn bestelling. Snelle levering en super goed verpakt. Bedankt voor de attenties en persoonlijk berichtje

• Geeltje Tuinstra
    Review voor Quinn wood

Mooi ingepakt in cadeau papier en ook nog een leuk cadeautjes erbij.

• Mandy Van der meide
    Geverifieerde klant van Quinn wood

Super verpakt ,heel erg bedankt ervoor, zo kon ik het gelijk kado doen

• Sandra Lodewijks
    Geverifieerde klant van Quinn wood

Super leuke producten, goed advies en super goede service. Dikke aanrader🤗

• Sandra Wouters-Speijers
    Geverifieerde klant van Quinn wood

Top prijzen. Snelle levering en alles mooi verpakt. Je krijgt elke keer als je hier besteld en super leuk en lekker zeepje bij 😃

• Fenny
    Geverifieerde klant van Quinn wood

Zoals altijd super goed.. En het cadeautje is zo leuk altijd!

• Ansjelina De Zeeuw
    Geverifieerde klant van Quinn wood

Heerlijke geuren. Prachtig verpakt en nog een cadeautje erbij

• Thea
    Geverifieerde klant van Quinn wood

Makkelijke website, met héééle leuke en mooie artikelen! Snelle levering, goed verpakt en ook nog een kaart met persoonlijke boodschap en een leuke attentie! Hier ga ik zeker nog een keer bestellen!! Dank je wel Sarina en Quinn

• Dyana Bisselink
    Geverifieerde klant van Quinn wood

Snelle levering , erg mooi en goed verpakt! Erg mooie spullen.

• Anoniem

Geweldige service,
    Snelle levering. Alles netjes ingepakt alsof je een cadeautje uitpakt

❤️

• Jeanne Misteli
    Geverifieerde klant van Quinn wood

Ben heel blij met mijn kaarsenhouders. Zeker omdat ze verder nergens te koop waren. Nu heb ik mooie versiering voor mijn Paastafel. Dus veel dank! En dat kaartje erbij; ook zo leuk! Heel attent!

Antwoord van Quinn wood

Leuk te horen❤️Geniet ervan.

• Monique
    Geverifieerde klant van Quinn wood

Heel blij met de nieuwe accessoires, het was fantastisch ingepakt een heel werk vanngemaakt.

Geniet ervan😊

• Samantha
    Geverifieerde klant van Quinn wood

Super goed verpakt en altijd een lief extraatje erbij! Bedankt 😊 bestel er graag!

• Bianca Jansen
    Geverifieerde klant van Quinn wood

Netjes en leuk verpakt. De amberblokjes ruiken heerlijk! Er zat ook een leuk zeepje als cadeautje bij. Snelle levering ook!!

• H.

• Annelies
    Geverifieerde klant van Quinn wood

Snelle levering.Alles netjes verpakt en altijd een leuke attentie en een persoonlijk kaartje erbij!

• Agaath Van der Schoor
    Geverifieerde klant van Quinn wood

Altijd goed en mooi verpakt.Snelle levering