Quelies
Quelies - De nieuwst trending sieraden, kleding & accessoires shop je voordeling bij Quelies. Alle sieraden zijn gemaakt van Stainless Steel en zijn Nikkelvrij.
9,1

• MD
    Geverifieerde klant van Quelies

Bestelling 2 weken geleden geplaatst en nog steeds niks ontvangen. Heb al contact opgenomen met hun en het is zogenaamd verstuurd maar heb niks van track and trace ontvangen. Hopelijk komt het ooit aan..

• Julia
    Geverifieerde klant van Quelies

De sieraden zijn erg mooi en goeie kwaliteit. Ik kreeg zelfs nog een gratis paar oorbellen erbij echt heel leuk!! Het enige nadeel was dat de verzending wat langer duurde dan er beschreven stond, maar ik denk dat dit kwam doordat er veel korting was dus (waarschijnlijk ) ook veel bestellingen. Maar ik vind de sieraden echt heel mooi! En de verpakking is ook erg leuk!

• Hoe beoordeel je Quelies?

• Lisa
    Review voor Quelies

Op de kersenoogstmarkt in Mierlo voor het eerst kennisgemaakt met Queliess en mijn oog viel meteen op een setje oorbellen. Altijd simpele ringetjes gedragen, nu voor het eerst een wat grovere oorbel en helemaal blij mee! De hele markt gehad en uiteindelijk toch omgedraaid naar Queliess en super fijn geholpen. Dankjewel dames!

• Elaysa van Bommel
    Review voor Quelies

Net een super leuk t shirtje gekocht op de jaarmarkt in Mierlo, goede kwaliteit, super tof shirtje!😍

• Amy
    Review voor Quelies

Super snelle levering ben super blij met het pak en kreeg er een armband bij echt super leuk

• Lilian Ruyters
    Geverifieerde klant van Quelies

Snelle levering en top accessoires!

• Desiré van Gils-Ras
    Geverifieerde klant van Quelies

Mooie prijzen en mooie leuke producten

• Maud Stakenburg

Geweldig geholpen,
    Leuke kleding/accesoires 👍🏻🥰

• Janien
    Review voor Quelies

Mooie sieraden snel verzonden en zeker niet duur! En een super lieve meid en ze helpt je altijd!