Qualitysticker.nl
Wij verzenden gratis en u krijgt automatisch 10% tot wel 25% korting bij aankoop van 2 of meer producten.
Qualitysticker.nl is een onderdeel van Stickerteam.
Lieke Monshouwer
Snel en goed
Gert Grobben
Mooi product precies wat ik zocht
Hoe beoordeel je Qualitysticker.nl?
Pascal
Persoonlijke tekst sticker voor nummerbord werden ontworpen voor mijn kentekenplaat. Alleen het resultaat in het echt valt tegen. De geprinte sticker is de tekst “korrelig en beetje “vervaagd”. Dit was niet te zien het contactmoment op Whatsapp. Daar zag de kwaliteit van de ontwerpen er goed uit. Hierdoor contact opgenomen met qualitysticker.nl om te kijken naar een oplossing. De stickers zijn opnieuw ontworpen en worden kosteloos nagezonden. De stickers zijn nu naar tevredenheid. Prima opgelost. Dit vind ik zeer klantvriendelijk.
Antwoord van Qualitysticker.nlBeste,
Bedankt voor de review, helaas zijn het maar 2 sterren omdat u niet tevreden bent over het resultaat. Jammer dat u dit niet per Whatsapp of mail gemeld heeft zodat we er misschien nog iets aan konden doen, een review geven lost het probleem niet op. Het voorbeeld wat u heeft gezien is met een lagere resolutie aan u getoond dan waarmee er geprint is, dus wat u aan geeft is vreemd en heb ik ook niet geconstateerd tijdens de productie of tijdens het inpakken. Als u wilt dat wij iets aan uw ontevredenheid doen, dan kunt u contact met ons opnemen via Whatsapp of mail.
M.v.g.
Jop Kamminga
Was super goed
René Groeneboer
Zeer snelle levering, duidelijke beschrijving en instructie, kortom top
J Wentzel
Goed product en netjes afgelerd
L Groenewegen
Tekst bordje"geen geleur aan de deur" kan niet vastgezet worden met schroeven,folie laat dan los.na klacht wijziging op site,Pas op!
Antwoord van Qualitysticker.nlUpdate 1 maand later: Wij hebben het bordje toch retour ontvangen, maar we schrokken van de staat. De klant heeft het bordje bewust gesloopt door er een strijkijzer op te zetten. Wij hebben de klant gemaild om aan te geven dat dit echt niet kan en dat wij hier ook niks mee gaan doen.
Reactie klant: 'De door mij expres gemaakte afdrukken zijn er om het bordje compleet nutteloos te maken.'
Beste, Ik had wel een slechte beoordeling verwacht aangezien u een andere oplossing wilt dan dat ik u heb aangeboden. Het bordje met full colour sticker kan juist heel goed opgehangen worden met schroeven, maar als u de schroeven te hard aandraait dan draait u de folie/sticker (en eventueel ook het bordje) kapot. Te hard aandraaien van schroeven kan schade aanbrengen en dat leek mij algemeen bekend, maar daar heb ik mij kennelijk in vergist en daarom heb ik die informatie alsnog op de site vermeld. Ik heb een voorstel gedaan om de sticker te proberen te repareren, maar dan zal u het bordje wel naar ons op moeten sturen en dat wilt u niet. U wilt dat ik gratis een nieuw bordje toestuur of u het geld terugstort terwijl u zelf het bordje heeft beschadigd. Als u niet eerst had ontkend dat u dat zelf had gedaan en niet had gezegd dat de zon na 2 dagen de sticker had opgekruld rondom de schroeven, dan had ik u een hele andere oplossing aangeboden, maar u was/bent niet eerlijk. -
Tom de Ridder
Nette prijzen, levering duurt even maar dat is logisch, sticker blijft goed zitten , top
Antwoord van Qualitysticker.nlBedankt voor de 5 sterren en uw begrip. Soms duurt het een paar dagen omdat alles gemaakt wordt nadat het is besteld.
Michèle Deveen
Dank voor de leuke uitvoering
Antwoord van Qualitysticker.nlGraag gedaan. Bedankt voor de sterren.
jan dijkstra
Ben blij met mijn Opel gordelhoezen.bedankt voor jullie perfecte service.groeten Jan.
Erik Versteeg
Prima en snel ontwerp- en bestel-proces via e-mail. Na een paar dagen al in de brievenbus.
Anthony Heijligers
Mijn product is retour gegaan voordat
Antwoord van Qualitysticker.nlBeste,
Bedankt voor uw beoordeling, echter begrijp ik de 2 sterren niet. Uw bestelling is retour gezonden door DHL en zij geven als melding dat uw adres niet correct is of dat u verhuist bent. Ik heb reeds contact met u gehad en aangegeven dat DHL het pakket binnen 10 werkdagen bij ons retour levert. Ik heb ook tegen u gezegd dat ik dan kan achterhalen waarom het pakket niet bij u is afgeleverd en dat ik het dan opnieuw kan verzenden. Dit lijkt mij een normale service en meer kan ik tot op heden niet doen. Dat u een 2 sterren score geeft terwijl DHL het pakket niet bij u levert of kan leveren vind ik niet terecht.
Zoals eerder aangegeven, zodra wij uw pakket retour hebben ontvangen kunnen we het verder afhandelen.
Mvg
René Van Asperen
Goede service en snelle levering.
Soleedad
Heel goede service! We hadden een muursticker besteld van fortnite alleen kwam deze aan met inktvlekken. We hebben contact opgenomen en kregen snel antwoord. De nieuwe muursticker kwam binnen 1 dag al terug aan. Top!
Mow
Prachtige sticker zeer tevreden op tijd in huis en e-mails of vragen idem
Jan Rinzema
paar keer mailcontact gehad en daarna perfect geleverde stickers gekregen super
Voogt Kevin
Duidelijke website, handig in gebruik.
Snelle afhandeling, zelfs tijdens de feestdagen.
Zonneband makkelijk zelf aan te brengen.
Klein nadeel, zwart is meer antraciet grijs,
maar valt niet te hard op gelukkig.
Daarom 4 van de 5 sterrenAntwoord van Qualitysticker.nlBeste,
Bedankt voor uw beoordeling.
Ik begrijp wat u bedoelt qua kleur, maar het zwarte is echt zwart. Wat u ziet is dat het laminaat (beschermlaag) nog niet volledig gehecht is aan de zonneband. Dit heeft enige tijd nodig en de zon zal dit proces versnellen. Uiteindelijk zal de band helemaal zwart zijn.
M.v.g.
Ilse Van de Wiel
Geweldig mooi product, snelle levering netjes verpakt en als je vragen hebt worden deze snel beantwoord super blij mee perfect kado voor de kerst. Zeer aan te raden om hier je product te kopen
Eddy Cools
De bestelde zonneband voldeed echt aan mijn verwachting! Raad het iedereen aan.
Ebe Labordus
Fijn contact, snelle service, prima bedrijf!
BEDANKT, stickers zien er goed uit!!