Quadcopter-shop
Den
Prima service, snelle afhandeling van vragen, leuke deal.
Zeker aan te raden! -
Ger Roos
Vlotte afhandeling en ook de back orde werkte uitstekend !
Hoe beoordeel je Quadcopter-shop?
Gerdien Heide
De bestelling viel erg tegen. Iel en kleine drone voor dit bedrag
Antwoord van Quadcopter-shophallo gerdien, wat jammer dat het product niet is zoals je verwacht. We trachten het product altijd zo helder mogelijk te beschrijven. We nemen z.s.m. contact met je op.
Gerard Lijten
Eerlijk advies en informatie gekregen over een aankoop die ik wilde gaan doen. Daarnaast nog korting op de aankoop en gratis een nuttig kado. Alles is volgens afspraak verwerkt en de kwaliteit van de geleverde produkten is al net zo goed als de kwaliteit van de service. Persoonlijk vind ik het ook heel fijn om Gerard te heten in de communicatie en niet klantnummer ....... Dit alles werd geleverd tegen een scherpe prijs.
Antwoord van Quadcopter-shopGraag gedaan Gerard. Tot de volgende aankoop.
Jorrit De Jager
Ontvangen zoals besteld.
Omschrijving mini 2 drone was prima, klopte met het geen ontvangen.
Snelle levering. -
Nick Uyttebroek
Prijskwaliteit verzekerd goede omschrijving van wat erbij geleverd wordt alsook goed verpakt
San Fr
Snelle levering, veel plezier van.
Henneke van Niel
Meedenken met de klant en snelle service
M.F. van Dam
Komen met goed advies en oplossingen...
marcellino
na overleg toch mijn retour kosten terug gekregen!
zie het verhaal hieronder
een nieuwe drone gekocht bleek achteraf (2 weken nadat ik de drone terug had gestuurd) om 2 kapote/slechte accu's te gaan.
zaterdag 22 juni krijg ik te horen dat ik 2 nieuwe accu's krijg en of de drone retour gestuurd kon worden.
25 juni nog maar even een bericht gestuurd ? of er nog een adres nodig was en ineens zou het pakket onderweg zijn 🤔
het pakket werd dan ook op de goedkoopste en slechtste manier verzonden via dpd naar een dpd punt ook dit was niet even gemeld !!
vervolgens krijg ik totaal geen mails van de dpd dus moest ik weer contact opnemen waar het pakket zou zijn.
uiteindelijk kreeg ik 3 julie bericht dat ik de drone kon afhalen op het dpd punt. (geen idee hoelang die er al lag)
MET DE WOORDEN WEL ZSM OPHALEN WAND BINNEN 7 DAGEN GAAT DIE RETOUR, dus moet ik eerder naar huis om op tijd bij het dpd punt te zijn.
mijn advies koop je drone ergens anders !!!
klantvriendelijkheid kan beter
Antwoord van Quadcopter-shophi marcellino, drones worden niet allemaal gechecked of alles werkt. Dat is niet te doen. We maken de doos wel open. Om te checken of bij dit type alles erbij zit omdat in het verleden wel eens wat niet erin zat. Dit staat ook zo vermeld op de site. Niet dat we alle drones testen. Helaas had jij dus kapotte accu's. Dat kan wel eens gebeuren helaas met techniek.
Verder hebben we de retourkosten zoals gevraagd vergoed ivm een misverstand is dit in beginsel niet gebeurd. Hopende dat je hiermee tevreden bent en wij van onze kant onze service en verplichting hebben geboden. -
D.K.
Nette en snelle afhandeling van mijn bestelling, het product is geleverd zoals beschreven en daarbij een goede geboden service + communicatie met de verzending (PostNL was nogal laat met uiteindelijke bezorging van het pakket). Tevreden klant!
wieb
Snel geleverd en goed geholpen via Whatsapp
Sanne Berkhuizen
Mooie webshop, vriendelijk klantenservice. Mooie producten voor een eerlijke prijs. Verzending altijd netjes op tijd en met DHL ook betrouwbaar geleverd.
Kamil Krysztofiec
Goede communicatie en fijne behandeling met korting
Piet Du Preez
Makkelijk bestellen en snel bezorgen
Bart Malestein
Goede producten en service
Stijn
Snelle en goede service! Ontvangen product ook top.
jan Linde
Snelle levering vriendelijke en goede uitleg
Wim Kruit
Uitstekende communicatie en goede levering.
Jean Luc Durant
Berei