Quadcopter-shop

Quadcopter-shop

Quadcopter-shop.nl heeft een ruim assortiment aan quadcopters waarbij de prijzen starten vanaf ongeveer €30,-. Wij hebben een breed scala aan kleine quadcopters tot grote professionele drone en alles wat er zich tussen bevindt, met en zonder camera.
8,7
Filter 416 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 415 met beschrijving

• B.W. van Dijk
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

Snelle nalevering van een ontbrekend onderdeel bij een eerdere bestelling!

• H van schooten
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

Wat fijn dat we vooraf even hebben kunnen overleggen over de bestelling!

• Hoe beoordeel je Quadcopter-shop?

• Freek H
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

Duidelijk, goede foto's, snel reactie op vragen, geleverd zoals verwacht, extra landingspad erbij ivm enige onduidelijkheid bij betaling.

• Jeroen Lodewijckx
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

Super leuke emax cinehawk drone gekocht en zeer tevreden. Top ding en snel geleverd!

• Appie hendriks
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

Snelle service, goede kwaliteit.

• Sander
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

Er raakte al na tweemaal vliegen een draadje los in de drone, waardoor deze niet meer vloog. Kan gebeuren. We vroegen de verkoper mee te denken, maar deze gaf enkel aan dat de garantie losse draadjes niet dekt en dat maken niet mogelijk was. Komt gemakzuchtig over en wij hebben geen lol gehad van de drone.

Antwoord van Quadcopter-shop

Hi Sander, in jouw mail gaf je aan dat je zelf het draadje los had geduwd met de propeller beschermer erop te zetten. Drones zijn gevoelige spullen die kapot kunnen gaan met onjuist gebruik. We willen altijd meedenken met klanten, maar dit valt helaas buiten de garantie. En reparatie is moeilijk bij dit soort kleinere drones. Solderen is bijna niet te doen. Maar de ervaren soldeerder kan dit wellicht wel.

• Jan
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

Mooie drone, snel geleverd, helemaal top

• Kian Fransen
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

Levering binnen een dag, super fijne bezorgdienst en product precies zoals hij hoort. Echt top!

• Paulus Quad
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

Vriendelijke medewerkers, snelle service..!!

• Sebastian Hantschk
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

Everything’s perfect! Ordered from Germany and parcel arrived only a few days after.

• Arjan van Asch
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

Top service ! Snelle reactie en service bij aankoop van drone. Drone zelf ook van de kwaliteit zoals omschreven en naar verwachting

• Ferko Marek

Levering doet echt lang

Antwoord van Quadcopter-shop

pakketje is volgens onze gegevens afgeleverd enkele dagen geleden, we gaan een onderzoek starten via postnl

• H van Schooten
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

Prima produkt zoals verwacht!

• Michel Vonk
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

Echt een hele fijne partij, zeer behulpzaam en komt afspraken na! TOP!

• Mathijs Heemink
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

Mijn product kwam binnen met kromme batterij en 2 van de 6 doen het niet ook is de drone half kapot niks zit vast en verschillende onderdelen van de drone zijn kapot

Antwoord van Quadcopter-shop

Hallo Mathijs, vervelend om te horen dat jouw bestelling zo is afgeleverd. Wellicht is er iets tijdens het transport mis gegaan. We hebben namelijk deze bestelling gecontroleerd voor transport aangezien hier nog veel extra onderdelen bij besteld zijn.
    Echter betreuren we dat we via deze weg hier van moeten horen en direct zonder telefonisch of mail verkeer zo'n review toegestuurd krijgen.
    We vernemen graag van je per mail, graag met foto's van de kapotte/losse onderdelen, plus de doos+omdoos zodat we kunnen kijken of daar iets in mis gegaan is. Zodat we deze situatie kunnen oplossen.

• Eugene Endlich

Prima bezorging

• Den
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

Prima service, snelle afhandeling van vragen, leuke deal.
    Zeker aan te raden!

• Ger Roos
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

Vlotte afhandeling en ook de back orde werkte uitstekend !

• Gerdien Heide
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

De bestelling viel erg tegen. Iel en kleine drone voor dit bedrag

Antwoord van Quadcopter-shop

hallo gerdien, wat jammer dat het product niet is zoals je verwacht. We trachten het product altijd zo helder mogelijk te beschrijven. We nemen z.s.m. contact met je op.

• Gerard Lijten
    Geverifieerde klant van Quadcopter-shop

Eerlijk advies en informatie gekregen over een aankoop die ik wilde gaan doen. Daarnaast nog korting op de aankoop en gratis een nuttig kado. Alles is volgens afspraak verwerkt en de kwaliteit van de geleverde produkten is al net zo goed als de kwaliteit van de service. Persoonlijk vind ik het ook heel fijn om Gerard te heten in de communicatie en niet klantnummer ....... Dit alles werd geleverd tegen een scherpe prijs.

Antwoord van Quadcopter-shop

Graag gedaan Gerard. Tot de volgende aankoop.