PyroProducts®
Senno Verzijden
Hele goeie en mooie aanstekers goed voor vuurwerk ik kijk ook altijd jullie videos en ik ben op jullie geabonneerd keurig en snel geleverd bedankt!
Quinn Van Eijk
Mooie prijs voor een goede gasbrander perfect voor oud en nieuw
Hoe beoordeel je PyroProducts®?
Mia
Zeer goede service
Ilze Buitendijk
De service was heel goed. Ik vond dat het lang duurde voordat mijn bestelling bij DHL was aangekomen en heb toen Pyro gemaild. Ik werd keurig te
woord gestaan en het is goed gekomen. -
Sas
Uitstekende klantenservice. Toen mijn bestelling vertraging opliep, werd dit snel en netjes opgelost. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en er werd actief meegedacht om tot een goede oplossing te komen. Zeer tevreden over de service en het product.
Peter
Snelle en juiste levering
Mark
Prima product en snel geleverd
Jilles Pietersma
Na 3 dagen al kapot en slechte kwaliteit koop dit niet!
Antwoord van PyroProducts®Hoi,
Bij defecten graag even mailen dan kunnen we zorgen voor een nette oplossing! ^M -
Bram Blokpoel
Ik had een aansteker niet ontvangen door de drukte maar de volgende dag had ik hem in huis.
Andreas Delsasso
Goede levering en veel kortingen
Goeds site -
RUBEN Veldman
Goede service werd snel opgestuurd.
Pim Engels
Snelle levering, en goede kwaliteit aanstekers.
Guus van Leeuwen
Mooi
Maaike
Snelle levering en top aanstekers! Aanstekers lagen wel los in de doos, dus dat rammelt wel tijdens het vervoer.
Antwoord van PyroProducts®Hoi Maaike,
Bedankt voor de feedback, we gaan zorgen dat we zo snel mogelijk weer snippers op voorraad leggen voor de opvulling van de doosjes ^M -
Gerben Obbink
Alles top geregeld. Mooi en ruim assortiment tegen goede prijzen en kwaliteit.
Kylan Van achthoven
Gälésu
Mik Van den hout
Ik heb een bestelling geplaatst maar die is gecanceld heb mijn geld niet ervan terug gekregen
Antwoord van PyroProducts®Hoi Mik,
Kan je ons een mail sturen naar info@pyroproducts.nl dan kijken we waar het mis is gegaan ^M -
Ole Makkinga
Mooie prijzen en goeie leverening
Marjan Haar
Snelle levering -
Preston van Laarhoven
Hele snelle levering. Goede kwaliteit aansteker