Puurteak Meubelen
Anouk
Zeer mooie bank, snelle en goede service! Aan te bevelen!
GerAn
Via internet een mooie tuinbank gezien bij Puur Teak. Langs gegaan omdat we wilden ‘proefzitten’. Zat lekker dus besteld. Door medewerking van PuurTeak kon de bank al heel snel geleverd worden. Tuinbank werd keurig op de afgesproken tijd afgeleverd. Prima service!!
Hoe beoordeel je Puurteak Meubelen?
Willem
Snelle levering fijn geholpen super personeel
Hans dcvd
Goede na-service! Na enkele jaren gebruik van de teak lig-tuinstoelen die ik bij Puurteak Meubelen had aangeschaft, begaven enkele scharnierbouten het. Geen gangbaar type bouten, dus meldde ik mij bij Puurteak. Geen probleem: ik kreeg na een mailtje met fotootjes van de bouten per ommegaande een setje van deze bouten thuis gestuurd. Klasse! En zo kunnen we nog jaren voort met deze teak ligstoelen.
Gino
na telefonisch contact voor leveradreswijziging, toch geleverd op eerste adres, maar door de chauffeur toch naar het juiste aders gebracht! top!
Coen
Mooi product, kwaliteit zeer hoog. Zeker aan te bevelen.
Patrick
Heel mooi en degelijk materiaal , goede afspraken, een echte aanrader!
Renee
Mooi product, goede communicatie en snel geleverd.
Arno
Prima geholpen in de winkel en bestelling door eigen personeel netjes afgeleverd
Duym Theo
Leuk telefonisch contact, chauffeur bij de levering geweldig bereid om te helpen
Carla
Goede service. Ik heb mooie tuinstoelen gekocht. Eenvoudig en snel contact per whatsapp, helemaal tot in de tuin afgeleverd. Prima. Ik ga mijn oude tuinbank binnenkort ook vervangen door een teak bank en die ga ik bij Puurteak bestellen.
Wanda
Eén grote snoepwinkel! Prachtige houtproducten en goede service.
Antwoord van Puurteak MeubelenBeste Wanda, wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je houten bank! We doen altijd ons best om prachtige producten en uitstekende service te bieden, en het is geweldig dat je dat hebt ervaren. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bank. Bedankt voor je mooie review en hopelijk tot snel!
Mathieu
Goede prijzen, correcte levering en super service mocht er toch iets mislopen !
Arjan Wissink
Prachtige meubels en accessoires en in de showroom erg fijn geholpen, een aanrader wanneer je op zoek bent naar iets unieks!
Antwoord van Puurteak MeubelenWat fijn om te horen dat je tevreden bent over de meubels en accessoires, en dat je goed geholpen bent in de showroom! Bedankt voor je positieve feedback, Arjan. We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen bij het vinden van iets unieks. Hopelijk tot snel weer!
Patrick
Fantastische service van Puurteak! Kwaliteitsproducten eerste klas en gaat jaren mee doordat je elk jaar het product makkelijk kunt onderhouden/bijwerken.
Antwoord van Puurteak MeubelenWat een geweldige review, Patrick! Bedankt voor de positieve woorden. We zijn blij dat je tevreden bent met de service en de kwaliteit van onze producten. Het onderhoudsgemak is inderdaad een van de voordelen van Puur Teak. We hopen dat je nog vele jaren kunt genieten van je teakproducten!
Gert Jan Scholten Makelaardij
We zijn erg blij met de mooie tafels en de vriendelijke medewerkers van Puurteak.
Antwoord van Puurteak MeubelenWat fijn om te horen, Gert Jan! Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat je tevreden bent met de tafels en de service van ons team. We hopen dat je er nog lang van zult genieten!
John
Wederom tuinmeubelen gekocht en alles weer perfect verlopen.
Heel fijn bedrijf en medewerkers ! aanraderAntwoord van Puurteak MeubelenHartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles weer naar wens is verlopen. We waarderen je vertrouwen en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen.
Wim
Mooi product, voldoet helemaal aan onze verwachting. netjes afgeleverd.
Antwoord van Puurteak MeubelenDank je wel, Wim, voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat het product aan je verwachtingen voldoet en netjes is afgeleverd.
Rudi
Fantastische meubelen en een heel goed ontvangst en begeleiding gehad. Spulloen netjes geleverd en netjes nog een nalevering gehad. Super tevreden over Puurteak
Gaby
Snelle levering van deze super mooie boomstambank en ook nog eens netje op de juiste plek afgeleverd, nadat ik had gezegd dat ik om medische reden niet kon helpen sjouwen. Nette en vriendelijke communicatie met een top product. Top bedrijf! Ik ben blij!
Antwoord van Puurteak MeubelenBeste Gaby,
Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat de communicatie prettig was. We wensen je veel plezier met de boomstambank!