PureVibe

PureVibe

Purevibe.nl levert erotische lovetoys aan consumenten in Nederland en België. Wij onderscheiden ons doormiddel van ons product-specifieke expertise met de ambitie om mensen nog meer intieme zelfvertrouwen te geven en nog meer van zichzelf te gaan houden.
9,1

• Pietje

Goed product

• Boudewijn Madna
    Geverifieerde klant van PureVibe

• Hoe beoordeel je PureVibe?

• Danielle
    Geverifieerde klant van PureVibe

Ik had een probleem en ze hebben het zeer vakkundig opgelost... Een aanrader om bij hen te kopen!

Antwoord van PureVibe

We staan altijd voor je klaar en willen je graag helpen. Waarschijnlijk is er een probleem is met de manier waarop je ons gecontacteerd hebt. We zijn er juist voor jou!

• Remko Mulder

Top!!!

Antwoord van PureVibe

Bedankt en veel plezier met je nieuwe speeltje!

• G B
    Geverifieerde klant van PureVibe

Update: Hoewel ik de toycleaner inderdaad niet heb ontvangen, is het mijn eigen fout dat ik de reactie van de klantenservice niet heb gezien. Deze is aangekomen in mijn spam box en had daar totaal niet aan gedacht. Er wordt dus wel degelijk gereageerd op e-mails! (Update 04/04/2024)

Verzending was snel, maar er wordt een aanbieding gemeld met toy-cleaner erbij, die er niet bij zit. Heb ook meerdere malen een e-mail gestuurd met wat vragen, maar wordt niet op gereageerd. Het apparaat zelf ben ik redelijk tevreden over, maar over de service een heel stuk minder. Als het apparaat binnen 2 jaar stuk gaat, dan heeft kennelijk contact nemen met hun geen enkele zin…

• Rien Lagendijk

perfe

• Ria
    Review voor PureVibe

Super mooie en solide producten. Ziet er mooi uit, voelt fijn aan. Daarnaast een super goede service zeer tevreden over het product en de service

• Eric
    Geverifieerde klant van PureVibe

Snelle levering! Maar aankoop bleek defect. Contact gezocht met pure vibe. Zeer vriendelijk te woord gestaan en begrip voor de situatie. Al meteen met een oplossing gekomen om een nieuw zelfde product op te sturen zonder problemen! Wat een service, duidelijk een bedrijf met een missie!

• Top

Super service

• pm pelzer
    Geverifieerde klant van PureVibe

makkelijk te bestellen,netjes en discreet verpakt en snelle levering.

• Mario

Leuke winkel. Snel geleverd

• Pleasure Pulse is een must have voor (homo)mannen
    Review voor PureVibe

Na lange tijd een Tenga Air tech masturbator in gebruik te hebben, ontdekte ik een advertentie met goede reviews over de Pleasure Pulse van PureVibe. Vanmiddag netjes verpakt ontvangen en wat een luxe dat je niet zelf niets hoeft te doen: glijmiddel erin en de rest gaat vanzelf. Er zitten negen standen op voor beweging en vibraties maar stand 1 was voor mij al meer dan voldoende. Ook nog verwarming en makkelijk te bedienen en te reinigen. Een aanrader voor iedere (homo) man.

Antwoord van PureVibe

Super bedankt voor jouw beoordeling! Leuk om te lezen dat je er zo blij mee bent. We wensen je heel erg veel plezier met jouw nieuwste aanwinst!

• Coulee
    Review voor PureVibe

High Quality Products and Good Service!

Antwoord van PureVibe

Thanks for your kind review! Wishing you lots of self love and pleasure with your order. And you are always welcome to come back again :)

• Miranda
    Geverifieerde klant van PureVibe

Snelle levering, mooie luxe vormgeving.
    Binnenkant is alleen erg zwak en snel kapot en hij is erg groot. Veel geld matige kwaliteit

• Sofia Elisário

Makkelijk verkoop

Hey Sofia,

Hartstikke bedankt voor het delen van jouw mening.

Ik wens je heel veel plezier met jouw aankoop!

Met zonnige groetjes,

Lisa

• Henricus van den Brink
    Geverifieerde klant van PureVibe

Duur in vergelijking met andere sites en hoge verzendkosten buitenland.

• Raymond
    Review voor PureVibe

Snel geleverd, erg blij met de service.

• Joël Westdijk
    Geverifieerde klant van PureVibe

Product discreet verstuurd en ontvangen
    Tevens een goede duidelijke Nederlandstaligen handleiding
    Mijn vrouw en ik hebben inmiddels veel plezier van deze aankoop😉

• Martijn Spronkers
    Review voor PureVibe

Persoonlijk contact, goede kwaliteit en mooi doosje!

• Max
    Review voor PureVibe

Mooie prijzen en goede service!