Pure Horse
Daarnaast geven wij advies omtrent voeding, weide onderhoud en huisvesting van paarden.
Karin
Besteld en volgende dag al in huis en wat een prachtige kwaliteit. Snelle en keurige levering
Hellen Willemstein
Snelle service na bestelling, goed verpakt en leuke extras erbij gestopt. Blij met de producten maar ook de duidelijke omschrijving op de website.
Hoe beoordeel je Pure Horse?
Jacqueline Bekker
Ik vind de site lastig. Het is vaak zeer moeilijk om iets te bestellen. Ik koop al enkele jaren bij Pure Horse en dat ging altijd zeer goed en snel maar, tegenwoordig iets bestellen is moeilijk vaak is het er niet en dat is zeer jammer.
Chantal Perier
Snelle service en goede kwaliteit spullen!
Carolien
Mijn paard is al enkele jaren een zeer tevreden klant van de kruiden en mineralen. Nu ook heel blij met het leuke roze hooinet!
Anoniem
Goede service, top kwaliteit, snelle levering
Claudia
Goede service, alles verliep heel vlot en gemakkelijk
p spronkers
hele goede service, mooie producten
Hannah
Snel geleverd
Charlie Baarsma
Snelle levering.
Pascale
Snelle levering. De hoestkoekjes zijn wel hèèl erg droog maar worden gesmaakt en de de andere belongingskoekjes zijn ienemienimiscuul, deze had ik ook groter verwacht.
Dagmar Dijkstra
Snelle levering, fijn dat de big bag gesloten zit. Nadeel was wel dat ik gebeld zou worden door de chauffeur van te voren maar de chauffeur hier niet van af wist. Ik woon niet bij het weiland.
Gerda Ploeg
Voor de natuurlijke produkten en samenstelling.
Monic Bakker
Top service, veel kennis in huis en super producten!
N Arts
Goede service en advies
denise Leeuw
Altijd een feestje om de spullen van Pure Horse thuis te krijgen en aan te bieden aan mijn paard.
Irene Poos
Goede service en zeer behulpzaam. Eerlijke producten.
Rianne Pronk
Mooie producten, snelle levering
Yvonne
Super snelle levering! Fijn ook dat je zelf kunt kiezen met welk bezorgbedrijf je wilt versturen.
Sigrid Heytens
Iets minder snelle levering daar er 1 product uitgeput was.