Proheating
Proheating is marktleider op het gebied van gasloos wonen. Elektrische (vloer)verwarmingen, Boilers en elektrische geisers behoren tot het assortiment van Proheating. Wij leveren alles uit voorraad
9,0
Filter 1623 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 966 met beschrijving

• Jan Van Wijngaarden
    Geverifieerde klant van Proheating

goede bezorging van het product

• Louis van den Broek
    Geverifieerde klant van Proheating

Bijna alles is goed. De matjes funktioneren goed en het lijkt tot nu toe zuinig stoken. Het is nog niet echt koud geweest dus ben ik een beetje voorzichtig. Ik zag pas later dat je stekkers kon laten zetten. Ik heb ze zelf gekocht en was per stekker 2,59 kwijt. Ik durfde helaas niet aan de snoeren er zelf aan te zetten.

Antwoord van Proheating

Tijdens het bestellen heeft u kunnen kiezen hoe u de vloerverwarming geleverd wil hebben. Vloerverwarming wordt nooit met stekkers geleverd maar uitsluitend met aansluit draden. Doordat vloerverwarming in vele toepassingen gebruikt kan worden houden wij ons strikt aan wat er door de klant opgegeven word.

Ps: De vloerverwarming die u heeft besteld dient aan een thermostaat gekoppeld te worden met een vloersensor.

• Hoe beoordeel je Proheating?

• Peter Meijerink
    Geverifieerde klant van Proheating

Supersnelle levering van besteld product

• Peter

Prima product!

• Jose Moreno
    Geverifieerde klant van Proheating

Uitstekende service en super uitleg

• Tom Van Gemerden

👍👍👍👍

• Janzen
    Geverifieerde klant van Proheating

Betrouwbaar bedrijf, snelle levering en de prijs is het waard

• Rindert
    Geverifieerde klant van Proheating

Weer een Adax Neo aan de app toegevoegd. Net als eerder, super snelle levering.

• M v. K
    Geverifieerde klant van Proheating

Snelle levering en precies zoal

• Hans
    Geverifieerde klant van Proheating

Pakett was super vepakt, en vlot bezogt.ben tevreden met deze webwinkel.afz hans

• Rainer Lax
    Review voor Proheating

vriendelijk advies alvorens te bestellen. Op basis van de planning werd de online bestelling gecontroleerd op benodigde onderdelen. Onnodig bestelde onderdelen werden niet geleverd. De levering was zeer snel en betrouwbaar de dag nadat de bestelling was geplaatst.
    Het Elpan verwarmingssysteem komt exact overeen met de beschrijvingen en prestatiewaarden. Het is eenvoudig te monteren.

• Jeroen
    Geverifieerde klant van Proheating

Prima keuze en nette prijzen. Bestelproces is helder, levering was minder maar door tussenkomst van Proheating was het opgelost. Prima geholpen en ook gewoon per telefoon! Echter geen Nederlandse beschrijving bij het product.

• Fred Kerckhofs
    Geverifieerde klant van Proheating

Prima kwaliteit en correcte levering

• Willem
    Geverifieerde klant van Proheating

Top service, zeer snel geleverd en zeer vriendelijke prijzen

• Petra Dragstra

Prima

• R. Klijmij

3e maal verwarmingselementen besteld. Telkens snelle levering van prima product

• Freddy Van Helleputte
    Geverifieerde klant van Proheating

geweldige service. vandaag besteld , morgen geleverd !!!

• Steven
    Geverifieerde klant van Proheating

Goed product voor een nette prijs. En snel geleverd

• Ronald Vandenberg
    Geverifieerde klant van Proheating

Goede aankoop en snel geleverd maar de bezorger bel aan zet het dure product zo voor de deur en rijdt weg ik kwam van de zolder door de bel het pakje had zomaar weg kunnen zijn en dan???????

• Rob
    Geverifieerde klant van Proheating

Snelle levering, heb hem in Alkmaar opgehaald!