Profimart
Sjaak Robben
Super snelle levering en netjes bezorgd
katleen esseboom
Tevreden met de stofzuiger
Hoe beoordeel je Profimart?
Nico
Prima kwaliteit en supersnelle bezorging
Peter Engelen
Conform bestelling
Niek
Makkelijke website en gewoon goed geregeld.
Frans
Goede prijs, snelle levering.
Hans Witjes
snelle levering, goede prijs kwaliteitsverhouding.
Piet
Perfecte service en levering
Jelte Hoekstra
Zeer snel bezorgd toppie.
John B
Het product zit keurig verpakt in een plastic doosje
Richard Becker
Trage levering
Afmeting klopt nietAntwoord van ProfimartGoedemorgen Richard, kunt u mij vertellen welke informatie onjuist was?
Wellicht kunnen we onze details aanpassen en onze service verbeteren.
Wat betreft de "trage zending"; uw bestelling is geplaatst op vrijdag na 13:00, dat betekent dat deze de volgende werkdag (maandag) verzonden wordt. En ik zag dat u het dinsdag in huis had, perfect op tijd dus! :)
We begroeten u graag nogmaals in onze webshop!
Rob
Duidelijke site, goedkoop en snel geleverd. DPD heeft 2 pakketjes ontvangen in het depot en pas 1 geleverd helaas.
Antwoord van ProfimartGoedemorgen Rob, het tweede pakket heeft inderdaad het sorteerproces niet op tijd gehaald.
Gelukkig wordt je pakket vandaag wel aangeboden!
En eigenlijk ook nog hartstikke mooi op tijd, de eerstvolgende werkdag :) -
paul
Geleverd is een achterlicht voor verlichtingsbalk op fietsendrager. Aansluit mogelijkheden van de kabeltjes in het licht zelf zijn heel onlogisch en van matige kwaliteit.
Ben van Dam
Prima, heel snel geleverd met een fatsoenlijke prijs.
Marc
Prima service
EH Huurnink
Ik heb een product ontvangen wat ik niet heb besteld, product is niet overeenkomstig de getoonde foto's op de website. Ik zou de verzendkosten voor de retourzending moeten betalen, dat kan niet waar zijn. Ik heb een mail gestuurd maar geen reactie tot op heden vandaar de slechte beoordeling
Antwoord van ProfimartHi! Inmiddels contact gehad en alles opgelost.
Albert Visser
Marcel De Schutter
Bedank voor de correcte levering, 👍👍.
Dirk Lapere
Top
J Ierschot
Klantenservice erg slecht geen goede retour regeling. Verkeerde type besteld daarna zijn alle kosten voor de klanten.
Antwoord van ProfimartRetourkosten zijn inderdaad voor eigen rekening, tenzij het een garantiegeval of verkeerde levering betreft. Op zich wel zo eerlijk volgens ons en zo kunnen wij de prijzen scherp houden!